cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Τελικά δεν έδωσαν χέρια με τον στρατηγό…

Θέλει να δείξει ότι ο συνδυασμός του δεν είναι… νεοδημοκρατικός, αλλά δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά το concept. Γιατί παιδιά, το μπλε δεν σας αρέσει τώρα; Κάναμε την Κρήτη μπλε και δεν θα κάνουμε και το Ηράκλειο;

Τελικά δεν έδωσαν χέρια με τον στρατηγό…

Γράφαμε χθες για τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη που ξεκινά να στήνει σιγά – σιγά το ψηφοδέλτιο του. Τα ονόματα που ακούγονται στην πιάτσα είναι αρκετά, αν και η δική μας αίσθηση είναι ότι ο κύριος στόχος του κ. Καραμαλάκη σ’ αυτή την φάση δεν είναι τόσο να μαζέψει τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, θυμίζω 380 είναι το νούμερο, όσο το να θολώσει τα πολιτικά νερά… δείχνοντας ότι δεν είναι και τόσο… νεοδημοκράτης όσο είναι στην πραγματικότητα.

Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο κ. Καραμαλάκης παραμένει Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και αυτό παρά το ότι έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ηρακλείου. Εντάξει, γνωστό το μικρόβιο της καρέκλας, το έχουν και άλλοι, μην μείνουμε σ’ αυτές τις λεπτομέρειες τώρα.

Το θέμα λοιπόν για τον κ. Καραμαλάκη είναι ότι θέλει να δείξει ότι ο δημοτικός συνδυασμός του με το όνομα «ΗΡΑΚΛΕΙΟ, η Πόλη μας», δεν είναι ένας δεξιός νεοδημοκρατικός σχηματισμός αλλά έχει και άρωμα από άλλους πολιτικούς χώρους. Το ότι βέβαια είχε κυκλοφορήσει πριν από μέρες το σχετικό παραπολιτικό για συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμαλάκη και μάλιστα στο Μαξίμου, που ο αρχηγός του έδινε λέει και το “χρίσμα” για τον Δήμο Ηρακλείου είναι μάλλον… λεπτομέρειες.

Και έτσι λοιπόν κυκλοφορούν διάφορα ονόματα στα αυτιά μας είτε… πλαγίως, είτε ευθέως από δημοσιεύματα φιλικών προς τον Στρατηγό ιστοσελίδων.

Ένα από αυτά και αυτό του δημοτικού συμβούλου κ. Γρηγόρη Μακαρώνα, ο οποίος προέρχεται από το συνδυασμό του Γιάννη Κουράκη. Δείτε και το σχετικό: Με μεταγραφές και άρωμα γυναίκας ξεκινάει ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Ωστόσο, επικοινωνώντας μαζί μας ο κ. Μακαρώνας διαψεύδει κατηγορηματικά την συμμετοχή του στον συνδυασμό Καραμαλάκη.

Ένα ακόμα ηχηρό όνομα που γράφτηκε, προκαλώντας μάλιστα και αίσθηση, ήταν αυτό λέει του αδερφού πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου. Ο λόγος για τον επιχειρηματία κ. Γιώργο Βαρδάκη, αδερφό του πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτη Βαρδάκη.

Και παρά το γεγονός ότι ο κ. Γιώργος Βαρδάκης έχει προχωρήσει σε δημόσια διάψευση, στην γνωστή ιστοσελίδα που όλα τα βλέπουν και όλα τα ακούν, μάλλον φαίνεται πως κουφάθηκαν 2 μέρες τώρα και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Εκτός και αν έχουν πάρει χαμπάρι και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο για να δημιουργήσουν… κλίμα!!!

Εξάλλου, όπως με πληροφόρησαν οι… “κοριοί” μου, και σήμερα πάλι οι ίδιοι γράφουν νέα ονόματα που “παίζουν” για το ψηφοδέλτιο του κ. Καραμαλάκη, με σκοπό να τονίσουν βεβαίως – βεβαίως το… “πασοκογενές” παρελθόν των υποψηφίων αυτών, προσπαθώντας ασφαλώς να “χρωματίσουν” και με λίγο “πρασινάκι” τον συνδυασμό Καραμαλάκη.

Γιατί παιδιά, το μπλε δεν σας αρέσει τώρα; Κάναμε την Κρήτη μπλε και δεν θα κάνουμε και το Ηράκλειο; Τουλάχιστον ας μην κρυβόμαστε και μεταξύ μας…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon