cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 20.05 2024

To Ηράκλειο του… μέλλοντος κατά Καραμαλάκη: Ρακοκάζανα, σκοπευτήρια και… πίστες!

Ψάχνουμε εδώ και τρεις μήνες το σχέδιο του Μιχάλη Καραμαλάκη ως υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου για την επόμενη δημοτική περίοδο. Ε, τελικά μας το αποκάλυψε…

To Ηράκλειο του… μέλλοντος κατά Καραμαλάκη: Ρακοκάζανα, σκοπευτήρια και… πίστες!

Τελικά έστω και στα παρά ένα πήραμε μια ιδέα που δείχνει προς τα που θέλει να πάει έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας και τον μεγαλύτερο της Κρήτης.

Αν κάτι μας προσέφερε η τελευταία συνέντευξη του κ. Καραμαλάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη tv, ήταν η… αποκάλυψη (!) με την οποία καλεί τους Δημότες να τον εμπιστευτούν και τον ψηφίσουν.

Μάθαμε λοιπόν ότι το Ηράκλειο του μέλλοντος για τον κ. Καραμαλάκη θα στηρίζεται στα ρακοκάζανα, στη δημιουργία σκοπευτηρίων και στην κατασκευή πιστών. Okay…

Λογικό να ξεκινάει πάντως από τα ρακοκάζανα μετά από 1,5 σχεδόν μήνα περιοδείας σε όλα τα πανηγύρια. Μόνο που σε αυτά είχε παραλείψει να δοκιμάσει ρακή.

Αδυνατώ να εντοπίσω έστω και μια φωτογραφία που το επιτελείο του έχει δημοσιεύσει από τα πανηγύρια και να αποτυπώνεται το τοπικό προϊόν. Αντιθέτως όλες οι στιγμές του από τα πανηγύρια συνοδεύονται με φωτογραφίες από σκωτσέζικα ουίσκια, ρωσικές βότκες και φιλανδικά τζίν. Το λες και λίγο αντιφατικό όλο αυτό…

Σε ότι αφορά τώρα τον δεύτερο πυλώνα του σχεδίου του για το μέλλον, προφανώς επηρεασμένος από τη 40ετη θητεία του στην αστυνομία, ο κ. Καραμαλάκης κρίνει ως προτεραιότητα τη δημιουργία σκοπευτηρίων. Ίσως έτσι αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό γιατί για τον αφοπλισμό των Κρητικών, ούτε λόγος.

Ο τρίτος πυλώνας περιλαμβάνει πίστες. Βέβαια δεν αποσαφηνίστηκε στη συνέντευξη αν αναφέρεται σε πίστα για… motocross ή formula 1 ή σε πίστα για τον… Βέρτη.

Αν και την απάντηση μας την είχε ήδη δώσει με την παρουσία του στη περιβόητη συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο… ναι εκείνη που μετέτρεψε την αθλητική εγκατάσταση σε σκυλάδικο πολυτελείας με τον υποψήφιο Δήμαρχο να βρίσκεται πρώτο τραπέζι πίστα.

Αυτές ήταν οι απαντήσεις του κ. Καραμαλάκη στο ερώτημα «Ως Δήμαρχος τι ταυτότητα θέλετε να δώσετε στο Ηράκλειο του μέλλοντος;».

Και τώρα που έχουμε… ολόκληρο το σχέδιο… ξεδιπλωμένο στο τραπέζι μπορούμε να το αξιολογήσουμε, να το κρίνουμε και εν τέλει να αποφασίσουμε ή πολύ απλά να το ρίξουμε στις… σόδες για να χωνέψουμε τις νέες ανεδαφικές ανοησίες που ακούσαμε πάλι…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon