cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Πόσοι θα κάνουν αληθινές διακοπές φέτος;

Πανηγυρίζουμε για τα αυξημένα τουριστικά ρεύματα από το εξωτερικό αλλά κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας αναφορικά με την αδυναμία του Έλληνα να κάνει φέτος διακοπές της προκοπής…

Πόσοι θα κάνουν αληθινές διακοπές φέτος;

Ο πληθωρισμός καλπάζει, η ακρίβεια έχει σαρώσει τα πάντα, οι φουσκωμένοι λογαριασμοί πέφτουν βροχή και την ίδια ώρα οι μισθοί διατηρούνται σε απαράδεκτα χαμηλά επίπεδα για το κόστος ζωής που διαμορφώνεται.

Η κυβέρνηση νομίζει πως με τα ψίχουλα των επιδομάτων θα ανακουφίσει τους πολίτες από το τεράστιο βάρος που σηκώνουν αλλά δεν βλέπει πως πλέον διακοπές σημαίνουν για μια μεγάλη πλειοψηφία φιλοξενία σε σπίτια συγγενών και φίλων ή επιστροφή για λίγες μέρες στο χωριό, σε όσους τυχερούς διαθέτουν.

Λίγοι είναι εκείνοι οι Έλληνες που φέτος θα χαρούν διακοπές όπως άλλοτε, σε τόπο που πραγματικά θέλουν να χαλαρώσουν κι όχι σε τόπο που τους επιτρέπουν τα οικονομικά τους.

Βέβαια ο Πρωθυπουργός με το πυκνό πρόγραμμα διακοπών που έχει καθιερώσει στη διάρκεια του χρόνου που να τα δει όλα αυτά.

Του πε το επιτελείο του πως αν πετάξει στα μούτρα των υπηκόων 150 ευρώ όχι μόνο θα κάνουν διακοπές αλλά θα επιμηκύνουν και την τουριστική περίοδο κι εκείνος το έκανε με περισσή χαρά ενώ διακοπάρει στη χλιδή του.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon