cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

ΠΑΓΝΗ: υπόδειγμα δημόσιου Νοσοκομείου

Αναγνώστρια του cretanews με αφορμή χειρουργικές επεμβάσεις της στο ΠΑΓΝΗ θέλει να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου

ΠΑΓΝΗ: υπόδειγμα δημόσιου Νοσοκομείου

Γράφει η Αντωνιάδου Εμμανουέλα

Ύστερα από την 13ήμερη νοσηλεία μου, αισθάνομαι την απόλυτη υποχρέωση και ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια και από καρδιάς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό της ουρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αφού κατά την νοσηλεία μου μετά από 2 χειρουργικές επεμβάσεις, διαπίστωσα εν τοις πράγμασι την άριστη επιστημονική επάρκεια τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος προς εμάς τους ασθενείς, δημιουργώντας μας, αίσθημα πλήρους ασφάλειας και απολαβής φροντίδας υψηλού επιπέδου.

Ιδιαίτερα, ευχαριστώ θερμά τον ιατρό μου Καθηγητή και Δ/ντή της κλινικής κο Μαμουλάκη Χαράλαμπο, ο οποίος με τον επαγγελματισμό και το ήθος που τον διακρίνει, εφάρμοσε αριστοτεχνικά την επιστημονική και ιατρική του γνώση και εμπειρία, και αποκατέστησε χειρουργικά, άμεσα και ομαλά, το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε τους τελευταίους μήνες.

Κάπου εδώ θέλω να προσθέσω και τις θερμές ευχαριστίες μου σε μία αφανή ήρωα την κ. Πανταρτζή Δήμητρα, γραμματέα του κ. Καθηγητή, για την άμεση – ανθρώπινη και υπεύθυνη στάση της, τόσο στη διάκριση των περιστατικών όσο και στην διεκπεραίωση των ραντεβού ανά περίπτωση.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Προϊστάμενη, τις Νοσηλεύτριες, τους Νοσηλευτές, τους τραυματιοφορείς, και τις καθαρίστριες της κλινικής για το υπομονετικό, αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελούν με ήθος, ευγένεια, επαγγελματισμό και πάντα με ζεστά χαμόγελα.

Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι η οργάνωση, η καθαριότητα, η τάξη και η εν γένει λειτουργία της κλινικής αποτελούν υπόδειγμα δημόσιου Νοσοκομείου που μας τιμά στις αντίξοες συνθήκες που διανύουμε.

Η οικογένεια μου κι εγώ σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.
Με εκτίμηση

Αντωνιάδου Εμμανουέλα

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon