cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Διάκριση για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στα βραβεία του ΠΣΑΤ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου απέσπασε το βραβείο αθλητικού τουρισμού για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, στη διάρκεια της 69ης τελετής των βραβείων που απονέμει στους κορυφαίους του αθλητισμού ο ΠΣΑΤ…

Διάκριση για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στα βραβεία του ΠΣΑΤ

Ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ του Αρκαλοχωρίου τιμήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη διάρκεια της 69ης τελετής των βραβείων που απονέμει στους κορυφαίους του αθλητισμού ο ΠΣΑΤ.

Ο Σύλλογος απέσπασε το βραβείο αθλητικού τουρισμού για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, ένα πολυεπίπεδο αθλητικό αλλά και πολιτισμικό γεγονός που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα σύνορα της Κρήτης.

Το βραβείο στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρέλαβε εκ μέρους του Συλλόγου, Ρουμπίνη Παναγιωτάκη.

Στην σύντομη τοποθέτησή της αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου, αλλά και στους εθελοντές που εργάστηκαν ακαταπόνητα για την ανακούφιση των πληγέντων από τον σεισμό του Αρκαλοχωρίου.

Ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ παρέλαβε το βραβείο αθλητικού τουρισμού με το σκεπτικό ότι η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, αναδεικνύει την Κρητική φιλοξενία, τον Κρητικό πολιτισμό και τη γαστρονομία, μέσα από μια άψογη καθ’ όλα διοργάνωση, που στηρίζεται στον εθελοντισμό απλών ανθρώπων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon