cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το Ηράκλειο και μια υπόσχεση που γίνεται πράξη

Μια κορυφαία στιγμή στην πισίνα του Ηρακλείου. Πάνω απο 20 χρόνια, έχει να έρθει Εθνική ομάδα πόλο στο Ηράκλειο. Και θα γίνει ξανά φέτος και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το Ηράκλειο και μια υπόσχεση που γίνεται πράξη

Η “αγαπημένη” των Ελλήνων Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, πρόσφατα τρίτη στον κόσμο και δεύτερη στους Ολυμπιακούς αγώνες, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, για το “Σαμαρτζίδης Καπ”, που θα γίνει 29-31 Ιουλίου, με τη συμμετοχή ακόμη του Μαυροβουνίου, της Ολλανδίας και της Γερμανίας.

Τα παιχνίδια αυτά, αποτελούν ένα απο τα τελευταία τεστ της Εθνικής Ανδρών, ενόψει της προετοιμασίας της, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Το κοινό του Ηρακλείου, θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει τα παλικάρια της Εθνικής πόλο, που έχουν πάντα τον τρόπο να κρατάνε ψηλά την Ελληνική σημαία και να τις χαρίζουν μεγάλες επιτυχίες στις κορυφαίες διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, στην πρόσφατη επίσκεψη του στο Ηράκλειο, είχε υποσχεθεί μεγάλα γεγονότα στην ανακαινισμένη πισίνα του Ηρακλείου και να που κάνει πράξη τα λεγόμενα του.

Δεν χωρά καμία αμφιβολία, ότι η άφιξη της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών στο Ηράκλειο, είναι ένα απο τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, που έχουν γίνει στην πόλη μας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon