cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Μπάκιτς

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ο Μαυροβούνιος μέσος αποκάλυψε ότι είπε αμέσως το “ναι” στην πρόταση καθώς γνώριζε τον ΟΦΗ από πριν, γιατί ο νονός του είναι ο άλλοτε παίκτης του ΟΦΗ, ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς…

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Μπάκιτς

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Ηράκλειο τον Μαυροβούνιο μέσο, Μάρκο Μπάκιτς, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά του, με τον 29χρονο διεθνή χαφ να αποκαλύπτει κατά την άφιξή του πως έχει… νονό τον φορ των Κρητικών, Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς! Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος άφησε το «σημάδι» του στην κρητική ομάδα τη δεκαετία του ’90.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση είπα ναι χωρίς να το σκεφτώ. Γνώριζα τον ΟΦΗ από πριν γιατί ο νονός μου, ο οποίος είναι ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς είχε παίξει στην Ελλάδα και μου είχε πει πάρα πολλά για τον ΟΦΗ», αποκάλυψε ο νέος παίκτης του ΟΦΗ.

«Όταν μου ήρθε η πρόταση από τον ΟΦΗ δεν το συζήτησα καν, είπα αμέσως ναι και γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ. Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία, τώρα νιώθω ότι είμαι σε ένα μέρος που μου ταιριάζει περισσότερο, μου αρέσει περισσότερο, υπάρχει θάλασσα οπότε νιώθω ότι είμαι σαν το σπίτι μου», τόνισε ο Μπάκιτς.

Ο 29χρονος μέσος θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με τον ΟΦΗ.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να γνωρίσω τον προπονητή, την ομάδα και να αρχίσω να ενσωματώνομαι. Είμαι ένας παίκτης με εμπειρία, έχω παίξει σε πολλές ομάδες, νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ», πρόσθεσε ο 29χρονος Μαυροβούνιος.

Τέλος ο 29χρονος μέσος δήλωσε πως «έχω αντιμετωπίσει και την Εθνική Ελλάδος με την χώρα μου στο Καραϊσκάκη. Γνωρίζω τι γίνεται εδώ και μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπάρχουν».

Στο πρώτο μισό της εφετινής σεζόν ο Μπάκιτς αγωνίστηκε στην Μπούντουτσνοστ με απολογισμό 5 γκολ και μία ασίστ σε 12 αγώνες, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε Τορίνο, Φιορεντίνα, Σπέτσια, Μπελενένσες, Μπράγκα, Αλκολκόρν και Μουσκρόν.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon