cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Πάει για ιστορική πρόκριση ο ΑΟΑΝ

Εντυπωσιάζει στο κύπελλο Ελλάδος ο ΑΟΑΝ, ο οποίος προκρίθηκε στη φάση των “16” του κυπέλλου Ελλάδος αποκλείοντας δύο ομάδες της Super League 2 – Σήμερα ο επαναληπτικός αγώνας με τον Απόλλων Παραλιμνίου, στη ρεβάνς του 2-2…

Πάει για ιστορική πρόκριση ο ΑΟΑΝ

Τον Απόλλων Παραλιμνίου υποδέχεται σήμερα (11/01/23, 14:00) η ποδοσφαιρική ομάδα του Αγίου Νικολάου, στη ρεβάνς του αγώνα για τους “16” τους κυπέλλου Ελλάδος, θέλοντας να γράψει ιστορία και να προκριθεί στους “8” της διοργάνωσης.

Σε ένα χορταστικό ματς που έγινε τον Δεκέμβριο, ο Απόλλων Παραλιμνίου και Άγιος Νικόλαος έμειναν στο 2-2 στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου προηγήθηκε δύο φορές και ο ΑΟΑΝ ισοφάρισε ισάριθμες, με το τελικό 2-2 να αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου αναμένεται να είναι γεμάτο καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει κάλεσμα στον κόσμο της να βρεθεί δίπλα στην ομάδα.  

Τα πεπραγμένα

Είναι χαρακτηριστικό πως η Λασιθιώτικη ομάδα έχει διατηρήσει το “μηδέν” στην εστία της και στα τρία (εντός έδρας) ματς που αγωνίσθηκε στη διοργάνωση.

Γκολ δέχθηκε μόνο στη “Ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι, στην οποία κρίθηκε το παιχνίδι με την Επισκοπή. Σε όλα τα υπόλοιπα ματς δεν δέχθηκε γκολ ούτε στο 90λεπτο, ούτε στην παράταση (πάλι το παιχνίδι με την Επισκοπή).

Αναλυτικά η μέχρι τώρα πορεία του ΑΟΑΝ στον θεσμό (ξεκίνησε από την 3η φάση):

➢ 3η φάση: ΑΟΑΝ – Επισκοπή 4-3 πέν. (0-0 κ.α. & παρ.)
➢ 4η φάση: ΑΟΑΝ – Νίκη Βόλου 2-0
➢ 5η φάση: ΑΟΑΝ – Αλμυρός 2-0

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ανάμεσα στους “μεγάλους” του κυπέλλου.

Μάλιστα είναι και ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης στον θεσμό (όλες οι υπόλοιπες αποκλείσθηκαν) και η μία από τις δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής που συνεχίζουν (η άλλη είναι ο Απόλλων Παραλιμνίου).

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon