cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Ψώνισε απο τον Ολυμπιακό

Κάτι…κινείται στον Ηρόδοτο! Η έκπληξη έρχεται από τον Ηρόδοτο ο οποίος τελείωσε με δυσκολία το περσινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας την σωτηρία… και τώρα ενισχύεται!

Ψώνισε απο τον Ολυμπιακό

Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες της Κρήτης που αγωνίζονται στην Σούπερ Λίγκ 2…μαδάνε τη μαργαρίτα και δείχνουν να είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ο Ηρόδοτος, αλλά η Επισκοπή Ρεθύμνου, ξεχωρίζουν.

Οι Ρεθυμνιώτες έχουν ξεκινήσει απο νωρίς τις μεταγραφές και με την είσοδο Αγγλων επενδυτών, θέλουν να εμφανίσουν κάτι καλύτερο, απο τα προηγούμενα χρονια.

Η έκπληξη έρχεται από τον Ηρόδοτο, ο οποίος τελείωσε με δυσκολία το περσινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας ωστόσο, το στόχο της σωτηρίας.

Έκλεισε νέο προπονητή (Σταθόπουλος) και ενισχύεται σημαντικά με ξένους και Ελληνες παίκτες.

Μάλιστα, η τελευταία μεταγραφική επιλογή προέρχεται απο τον… Ολυμπιακό, με τον οποίο φαίνεται ότι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, οι άνθρωποι του Ηρτοδότου.

Η ομάδα της Αλικαρνασού, ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού χαφ Στάθη Λάμπρου, ο οποίος ήταν αρχηγός στην Κ20 του Ολυμπιακού και έχει αγωνιστεί στο Champions League Nέων.

Στην…αναμονή, είναι ακόμη ο Εργοτέλης, τα Χανιά και ο ΟΦΙεράπετρας, που φαίνεται να μην έχουν ξεπεράσει ακόμη τα οικονομικά προβλήματα τους για να ξεκινήσουν το σχεδιασμό.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon