cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Σουπερλιγκάτο, ένα ακόμη “πουλέν” του Εργοτέλη

Mετά τον Σερβιλάκη και ο Κοκκίνης, πήγε στον Ιωνικό – Ο 21χρονος μέσος, μετά απο 2 χρόνια στον Εργοτέλη και την Σούπερ Λίγκ 2, παίρνει και αυτός το… χρίσμα για τη μεγάλη κατηγορία!!!

Σουπερλιγκάτο, ένα ακόμη “πουλέν” του Εργοτέλη

Σουπερλιγκάτο, ένα ακόμη “πουλέν” του Εργοτέλη.

Ο Γερμαναθρεμμένος Σωτήρης Κοκκίνης, που έχει καταγωγή απο την Πρέβεζα, αλλά έμαθε ποδόσφαιρο στη Γερμανία, θα αγωνίζεται του χρόνου, στην μεγάλη κατηγορία, με την φανέλα του Ιωνικού.

Ο 21χρονος μέσος, μετά απο 2 χρόνια στον Εργοτέλη, όπου έβγαλε μάτια στην Σούπερ Λίγκ 2, παίρνει και αυτός το… χρίσμα για τη μεγάλη κατηγορία, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Ιωνικό, στον οποίο πρόσφατα πήρε μεταγραφή ένα ακόμη “πουλέν” του Εργοτέλη, ο ακραίος αμυντικός Γιώργος Σερβιλάκης!

Ο Κοκκίνης, είχε συμβόλαιο με τον Εργοτέλη, για ένα ακόμη χρόνο, ωστόσο, μπορούσε να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Τελικά, βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ Εργοτέλη και Ιωνικού και ο Εργοτέλης κράτησε ένα ποσοστό μεταπώλησης 30% για τον παίκτη.

Ο Κοκκίνης, που έχει παίξει στην Γερμανία σε διάφορες ομάδες, αλλά και στην Ολλανδία (Φένλο), έκανε φέτος μια εξαιρετική σεζόν με τον Εργοτέλη και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, απο κάποιους που παρακολουθούν την δεύτερη κατηγορία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon