cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 08.05 2024

3η Συνεδρία: “Ζ”-ήτα περισσότερη αξιοπρέπεια, θα μείνουμε μόνοι…

Σ’ αυτό το επεισόδιο μιλάμε για τον Βασίλη Βασιλικό που “έφυγε” αφήνοντας πίσω εκτός από το εμβληματικό “Ζ” πολλά περισσότερα, ενώ μιλάμε και μια νέα «παγκόσμια απειλή για την υγεία»…

3η Συνεδρία: “Ζ”-ήτα περισσότερη αξιοπρέπεια, θα μείνουμε μόνοι…

Σήμερα Παρασκευή και πρώτη μέρα του Δεκέμβρη -καλό μήνα- παραθέσαμε το ανεξίτηλο έργο του Βασίλη Βασιλικού που “έφυγε” χθες στα 89 του χρόνια αφήνοντας πίσω εκτός από το εμβληματικό “Ζ”, πολλές παραγωγές, συγγράμματα, βιβλία και σενάρια όπου έγιναν και δικαίως παγκοσμίως γνωστά, αποτυπώνοντας ιστορικά και για πάντα, την κατάσταση στην Ελλάδα, στα χρόνια της δικτατορίας και της δολοφονίας Λαμπράκη.

Στο δεύτερο μέρος των θεμάτων της 3ης Συνεδρίας παραθέσαμε τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και την έρευνα, η μοναξιά ως μια «παγκόσμια απειλή για την υγεία».

Η έρευνα αναλύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για τις επιπτώσεις της μοναξιάς στον άνθρωπο οι οποίες αποτελούν ένα σημαντικό πεδίο διερεύνησης για όσους και όσες ασχολούνται με τον τομέα της ψυχικής υγείας.

Πλέον, η μοναξιά ξεπερνά τα σύνορα και γίνεται παγκόσμιο ζήτημα που επηρεάζει κάθε πτυχή της δημόσιας υγείας, της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έχει αναχθεί σε μια «πιεστική παγκόσμια απειλή για την υγεία».

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon