cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Αυτός ο άνθρωπος αγωνίζεται για σένα

Δεν είναι μόνο για τον Ασάνζ και το WikiLeaks. Δεν είναι μόνο για μια συγκεκριμένη δίκη. Είναι για την ελευθερία της ενημέρωσης, την ελευθερία του λόγου, αλλά και το δικαίωμα των πολιτών στην γνώση…

Αυτός ο άνθρωπος αγωνίζεται για σένα

Δεν είναι μόνο για τον Ασάνζ και το WikiLeaks. Δεν είναι μόνο για μια συγκεκριμένη δίκη. Είναι για την ελευθερία της ενημέρωσης, την ελευθερία του λόγου. Είναι γιατί αύριο θα έρθει η σειρά σου αν αποφασίσεις να κάνεις χωστά τη δουλειά σου ως δημοσιογράφος. Είναι γιατί στοχοποιείσαι ήδη ακόμα και αν ως απλός πολίτης παίρνεις θέση ή αναζητάς την αλήθεια.

Αυτός ο άνθρωπος αγωνίζεται για σένα και για όλους μας.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

  • Λαμπρινή Θωμά, δημοσιογράφος

«ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ»

Η δημοσιογράφος, Λαμπρινή Θωμά, μιλά για την δίκη του Τζούλιαν Άσανζ την οποία παρακολουθεί στο Λονδίνο και στην οποία κρίνεται το δικαίωμα στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία και η ίδια η ελευθερία του Τύπου.

  • Γιάνης Βαρουφάκης, γραμματέας του ΜέΡΑ25 και του DIEM25

«ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΥΛΙΑΝ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και του DIEM25, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλά για την δίκη του Τζούλιαν Άσανζ, ο οποίος ήταν από τους ιδρυτές του DIEM25, παίρνοντας σαφή θέση και από την πρώτη στιγμή την εκστρατεία για την απελευθέρωσή του.

  • Χρήστος Δημόπουλος, διευθυντής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας

«ΜΟΝΟ ΑΙΤΗΜΑ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΣΑΝΖ»

Ο Χρήστος Δημόπουλος, διευθυντής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, μιλά για την δίκη του Τζούλιαν Άσανζ τονίζοντας πως θίγονται ζητήματα όπως η ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου αλλά και το δικαίωμα των πολιτών στην γνώση.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon