cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Για να μείνουμε άνθρωποι…

Οι χιλιάδες πολίτες που βγήκαν στους δρόμους στην Κρήτη, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, στη Νάξο και αλλού, για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη είναι η χαραμάδα ελπίδας σε ένα σκηνικό που γίνεται όλο και πιο ζοφερό…

Για να μείνουμε άνθρωποι…

Οι Πίσω Σελίδες δίνουν τον λόγο στους διαδηλωτές στο Ηράκλειο και στον Άγιο Νικόλαο. Σε αυτούς που αρνήθηκαν να επιστρέψουν απλά στις δουλειές τους μετά την δολοφονία.

Περίπου 3.000 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την δολοφονία του συντοπίτη τους Αντώνη Καρυώτη. Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση αυτή απεύθυνε μέσω κοινωνικών δικτύων ο Βασίλης Χατζηδάκης, έμπορος και ενεργός πολίτης – κάτοικος της πόλης.

Για την κινητοποίηση περισσότερων από 1000 ανθρώπων στο λιμάνι του Ηρακλείου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, μίλησε ο εκπαιδευτικός Νίκος Ψυχογυιός.

Για το κλίμα στην πόλη του Αγίου Νικολάου αλλά και για τις δυνατότητες παρέμβασης προς βοήθεια της οικογένειας του αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη μίλησε ο δήμαρχος της πόλης Αντώνης Ζερβός στις Πίσω Σελίδες.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon