cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Μόνο μην συναντηθείς με οποιαδήποτε εξουσία

Πάντα ο αδύναμος. Πάντα το θύμα είναι εκείνος που θα βρεθεί στα νύχια μιας όποιας εξουσίας…

Μόνο μην συναντηθείς με οποιαδήποτε εξουσία

Πάντα ο αδύναμος. Πάντα το θύμα είναι εκείνος που θα βρεθεί στα νύχια μιας όποιας εξουσίας. Ο εγχειρισμένος μεσήλικας στα χέρια της αστυνομίας στα Χανιά που καταλήγει νεκρός μετά από «τροχονομικό έλεγχο» (φωτ.). Ο Αντώνης που δεν είχε καμία ελπίδα επειδή ο ύπαρχος τον είδε ως “παλαβό”, ή ως “Πακιστανό” ή ως “μαύρο”.

Και φυσικά οι πλημμυρισμένοι που δεν ξέρουν αυτοί από υποδομές και συμβάσεις, από βαριά επιστήμη αντιπλημμυρικών και από “μεγάλα και ακριβά έργα”.

  • Ο Πέτρος Μανιουδάκης, αδελφός του ανθρώπου που έπεσε νεκρός από αστυνομική βία στα Χανιά, για τα στοιχεία που απέκρυψε η αστυνομία κατά την επίσημη ενημέρωση για το περιστατικό.
  • Ο Δημήτρης Μπάμπαλης, διευθυντής ΤΕΠ του Νοσοκομείου Λάρισας, για την κατάσταση που επικρατεί στις υγειονομικές υπηρεσίες της περιοχής.
  • Η Έφη Μουγκαράκη, δικηγόρος της Κίνησης Χειραφέτησης Αναπήρων “Μηδενική Ανοχή”, για τα χαρακτηριστικά της δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη.
  • Ο καθηγητής υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Νικήτας Μυλόπουλος για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν ποτέ και για τον αποκλεισμό της επιστημονικής κοινότητας από τον σχεδιασμό που περιλαμβάνει μόνο πολιτικούς και εργολάβους.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon