cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Είχε πολλές καλές όψεις…

19,7% πιστεύουν πως η δικτατορία της 21ης Απριλίου 1967 “…είχε πολλές καλές όψεις”, χρειάζεται να περιγράψουμε κάτι άλλο;

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Είχε πολλές καλές όψεις…

Στους ψηφοφόρους της ΝΔ το αντίστοιχο ποσοστό είναι 23,9%, δηλ. σχεδόν 1 στους 4. Και εντάξει, Σπαρτιάτες (68,3%), Ελληνική Λύση (56,9%), Νίκη (55,9%) είναι αναμενόμενο να βλέπουν θετικά την δικτατορία.

Το 16,8% της Πλεύσης με ξαφνιάζει, το 10% του ΠΑΣΟΚ με θυμώνει αλλά αυτό που με υπερβαίνει είναι το 6,4% του ΣΥΡΙΖΑ και το 4,7% του ΚΚΕ. Μικρό το ποσοστό αλλά δύσκολα εξηγήσιμο.

Εξηγεί πάντως ικανοποιητικά τα ποσοστά της άκρας δεξιάς στις πρόσφατες εκλογές και επιβεβαιώνει την εκτίμηση πως δεν είχαμε τόσο μια σημαντική άνοδο αυτού του πολιτικού χώρου όσο μια τάση αυτονόμησης του από την “φιλόξενη” παραδοσιακή δεξιά της ΝΔ.

Νεωτερισμοί και στον πόλεμο πχ. στην Γάζα εγκαινιάστηκε μια νέα μέθοδος πολέμου με την μεταφορά των μαχών στο εσωτερικό του μεγάλου νοσοκομείου Αλ-Σίφα όπου υποτίθεται ότι βρισκόταν το αρχηγείο της Χαμάς.

Αρχηγείο μέχρις στιγμής δεν είδαμε αλλά υπάρχει ένα θετικό που πρέπει να αναγνωρίσουμε: οι τραυματίες της μάχης στο νοσοκομείο με μια μικρή μετακίνηση βρίσκονταν στο δωμάτιο νοσηλείας τους.

Από την… παραγωγή (τραυματισμός) στην κατανάλωση.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon