cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Πολλές οι… καταρρεύσεις που μαζεύονται

Τραπεζικές, πολιτικές, επικοινωνιακές αλλά και… εκλογικές καταρρεύσεις μαζεύονται στον ορίζοντα!!! Και ο θείος Γιώργος προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται, που πάνε τα πράγματα…

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Πολλές οι… καταρρεύσεις που μαζεύονται

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι η αποκάλυψη στην μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας της αδυναμίας-αδιαφορίας της σημερινής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της καθημερινότητας – για τα άλλα τα πιο σύνθετα ας το αφήσουμε καλύτερα.

Η πολιτική «γύμνια» του πρωθυπουργού και του Μαξίμου ΑΕ δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν πίσω από τα «φύλλα συκής» που πεισματικά στήνουν τα συστημικά ΜΜΕ και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι τους στα δελτία «ειδήσεων».

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα πιο αποτελεσματική άμυνα για το πολιτικο-οικονομικό-μιντιακό κατεστημένο είναι η διάχυση των ευθυνών για το κατάντημα της χώρας σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, μια παραλλαγή δηλαδή του παγκάλειου «όλοι μαζί τα φάγαμε», η προώθηση μιας γενικόλογης αντιπολιτικής στάσης που μπορεί να οδηγήσει και στην ενίσχυση ακροδεξιών και νέο-ναζιστικών μορφωμάτων.

Μορφωμάτων που έχουν αποδειχτεί «ξαδελφάκια», λίγο εριστικά βέβαια, των κυρίαρχων τάξεων, χρήσιμοι τραμπούκοι όταν χρειαστεί. Με αυτές τις σκέψεις ο θείος Γιώργος προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται, που πάνε τα πράγματα.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon