cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Τα 7.000 ευρώ είναι καλά να τα αφήσω;

Ο Ισίδωρος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του… και όταν λέμε μύγα δεν εννοούμε τα γνωστά αντιπαθητικά έντομα αλλά την απόφαση πειθαρχικού συμβουλίου που το 2016 του επέβαλε πρόστιμο στέρησης μισθού 40 ημερών

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Τα 7.000 ευρώ είναι καλά να τα αφήσω;

Ο “ήρωας” μας θεωρώντας πως αδικήθηκε προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο ισχυρισμός του ήταν ότι η εις βάρος του απόφαση παραβίαζε το Άρθρο 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, που κατοχυρώνει το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης.

Μέχρι εδώ καλά θα μπορούσε να πει κανείς, τόσοι και τόσοι έχουν προσφύγει κατα του ελληνικού δημοσίου ζητώντας αποζημιώσεις, και πολλές φορές δικαιώνονται.

Όμως το ωραίο της ιστορίας δεν είναι η στάση του κυρίου Ντογιάκου αλλά η αντιμετώπιση του θέματος από την ελληνική πολιτεία που αποφάσισε πως αδίκησε (!) τον ανώτατο δικαστικό και έσπευσε να τον αποζημιώσει με 7000 ευρώ, κάτι που αποδέχτηκε ο Ντογιάκος και έτσι η υπόθεση έκλεισε.

Νομίζω πρέπει να είναι η μοναδική φορά που το ελληνικό δημόσιο υποχωρεί τόσο εύκολα και δεν παραθέτει τα επιχειρήματα του.

Α! να μην το ξεχάσω κατα σατανική σύμπτωση:

την πλευρά Ντογιάκου εκπροσώπησε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η δικηγόρος Λία Αθανασίου του δικηγορικού γραφείου Αθανασίου-Γεραπετρίτης. Αυτή, λογικά, έκανε και τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα… ή δεν είμαστε;

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon