cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Περισσότερη φυλακή για όλους

Οι αλλαγές στους ποινικούς κώδικες αποτελούν ακόμα ένα νομοθέτημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ακουμπάει σε ακροδεξιά ακροατήρια πουλώντας «τάξη και ασφάλεια», δαγκώνοντας όμως μόνο τους… ξυπόλητους

Περισσότερη φυλακή για όλους

Οι αλλαγές στους ποινικούς κώδικες αποτελούν ακόμα ένα νομοθέτημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ακουμπάει σε ακροδεξιά ακροατήρια πουλώντας «τάξη και ασφάλεια».

Ωστόσο κάτω από τις λέξεις κρύβεται μια νοσηρή πεποίθηση ότι όσο πιο εύκολα στείλεις τους δράστες κάθε παρανομίας στη φυλακή τόσο λιγότερο θα έχεις να ασχοληθείς με την εγκληματικότητα.

Για άλλη μια φορά όμως επιβεβαιώνεται πως η δικαιοσύνη θα συνεχίσει να δαγκώνει τους ξυπόλητους.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

  • Βενετία Γίγη, μέλος του Συντονιστικού για τη Δημόσια Υγεία στο Ρέθυμνο

«ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»

Η Βενετία Γίγη, μέλος του Συντονιστικού για τη Δημόσια Υγεία στο Ρέθυμνο, μιλά για την σημερινή πανυγειονομική κινητοποίηση για την τραγική κατάσταση του νοσοκομείου που εδώ και χρόνια απαξιώνεται και συρρικνώνεται.

  • Γιάννης Ιωαννίδης, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

«Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

O Γιάννης Ιωαννίδης, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, μιλά για τον νέο ποινικό κώδικα που προωθείται από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι αν περάσει τελικά το νομοσχέδιο, μεσοπρόθεσμα θα δημιουργηθούν αδιέξοδα και έκρηξη του πληθυσμού των φυλακών που ήδη είναι πλήρεις.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon