cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Θα φτάνουν για φέρετρα τα 120 ευρώ;

Η σωστή πλευρά της Ιστορίας πληρώνει επίδομα 1.500 στην οικογένεια κάθε ναύτη που θα μπει στην φρεγάτα για να πας να πολεμήσεις τους Χούθι

Θα φτάνουν για φέρετρα τα 120 ευρώ;

Ευρουλάκια… δέλεαρ για να πας να πολεμήσεις τους Χούθι. Και αφορολόγητα βέβαια. Και με επίδομα 1.500 στην οικογένεια κάθε ναύτη που θα μπει στην φρεγάτα. Περίπου σα να εξαγγέλθηκε και η μέριμνα της πολιτείας για τα παιδιά των… αδικοχαμένων.

Για χάρη του Ισραήλ και των ΗΠΑ, ίσως και με μερικές γαλανόλευκες πάνω από τα πιθανά φέρετρα που μπορεί να σου επιστραφούν από την Ερυθρά Θάλασσα.

Θα είσαι όμως στην σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

  • Νίκος Αργυρίου, εκπρόσωπος του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος»

«ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΥΔΡΑ»

Ο Νίκος Αργυρίου, εκπρόσωπος του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος», μιλά για το επίδομα που δίνει το κράτος προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να συμμετέχουν στις επιχειρήσεις που θα γίνουν στην Ερυθρά Θάλασσα, μετά το κύμα παραιτήσεων από τη φρεγάτα Ύδρα.

  • Κώστας Νικολάου, διδάκτωρ περιβαλλοντολόγος

«ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ LNG»

Ο Κώστας Νικολάου, διδάκτωρ περιβαλλοντολόγος, μιλά για την επένδυση της Elpedison στον Θερμαϊκό κόλπο και την εγκατάσταση πλωτού σταθμού υγροποιημένου αερίου (LNG) έκτασης 80 στρεμμάτων μέσα στον κόλπο, μόλις 3-4 χιλιόμετρα από το παραλιακό μέτωπο και από το Δέλτα του Αξιού.

  • Τόλης Καββαδάς, φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και μέλος του φοιτητικού συλλόγου

«Η ΔΑΠ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»

Ο Τόλης Καββαδάς, φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και μέλος του φοιτητικού συλλόγου, μιλά για την επέμβαση της αστυνομίας στη Νομική του Πανεπιστημίου Θράκης και την βία και προσαγωγές φοιτητών, προκειμένου να σπάσει την κατάληψη που είχε αποφασίσει η Γενική Συνέλευση.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon