cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Θέατρα και παραστάσεις

Από την μια το θέατρο αναλγησίας με την κακοπαιγμένη παράσταση από τον Καραμανλή που κρύβεται πίσω από τα ανθρώπινα λάθη και από την άλλη η Κεντροαριστερά που ψάχνει στα θέατρα τον αντί – Μητσοτάκη…

Θέατρα και παραστάσεις

Από τη μία ένα θέατρο αναλγησίας, με ψέματα και υπεκφυγές στην Εξεταστική για τα Τέμπη. Μια κακοπαιγμένη παράσταση από τον Καραμανλή που κρύβεται πίσω από τα ανθρώπινα λάθη με την κάλυψη της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Από την άλλη, σε ένα θέατρο, η Κεντροαριστερά να ψάχνει ποιος θα απαντήσει στον κυρίαρχο Μητσοτάκη με τα τρία ΠΑΣΟΚ να παλεύουν να γίνουν ένα, με τις πολιτικές να μην διαφέρουν ουσιωδώς από της ΝΔ και με τον Κασσελάκη να παίζει το γνωστό επικοινωνιακό του παιχνίδι.

Δεν μπορείς να πεις ότι όλα αυτά δείχνουν ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

  • Γιώργος Μανώλης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης

«ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»

Ο Γιώργος Μανώλης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης, μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στην εξεταστική επιτροπή για το δυστύχημα στα Τέμπη και την απολογία του πρώην υπουργού, Κ. Καραμανλή ο οποίος προσπάθησε να επιρρίψει τις ευθύνες στον «ανθρώπινο παράγοντα».

  • Δημήτρης Τερζής, δημοσιογράφος

«ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΑΦΗΓΗΜΑ»

Ο Δημήτρης Τερζής, δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών που συντόνισε την εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη και Τεμπονέρα μια για τα συμπεράσματα από το συγκεκριμένο πολιτικό γεγονός.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon