cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ζούμε στην πιο αστεία χώρα ever!!!

Ακριβαίνει η τιμή της βενζίνης και αντί να διαμαρτυρηθεί η “πλέμπα” διαμαρτύρεται ο Τσιτσιπάς που έχει και λεφτά αλλά και ηλεκτροκίνητο!!!

Ζούμε στην πιο αστεία χώρα ever!!!

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε στο Twitter τον Στέφανο Τσιτσιπά να ανεβάζει ένα tweet του και να διαμαρτύρεται για τις υψηλές τιμές των καυσίμων.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος τενίστας έγραψε: «Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι με το να πάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι του καυσίμου δεν ανάβει αμέσως μετά τον ανεφοδιασμό (σ.σ. του αυτοκινήτου)».

Η ανάρτηση του κορυφαίου τενίστα συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετά σχόλια με ορισμένους από τους χρήστες να συμφωνούν μαζί του και άλλους να χαρακτηρίζουν τα λόγια του υποκριτικά.

Και βέβαια όλο αυτό ενώ ο ίδιος έκανε βόλτες με Aston Martin στο Μόντε Κάρλο. Για την ιστορία να πούμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της Aston Martin κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ και το έχουν μόλις 88 άτομα στον κόσμο!

Και μπορεί όλοι λοιπόν να καταλαβαίνουμε πόσο υποκριτική ήταν η αντίδραση Τσιτσιπά για τις ακριβές τιμές των καυσίμων, αυτό όμως που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί εμείς εδώ στην Ελλάδα ανεχόμαστε για ένα ακόμα καλοκαίρι τέτοια κοροϊδία με την βενζίνη, και όχι μόνο με την βενζίνη καθώς και μια βόλτα στο σούπερμαρκετ είναι επίσης αρκετή για να σε βγάλει εξίσου από τα ρούχα σου.

Και την στιγμή που στην Κρήτη και την Ελλάδα γενικότερα η αμόλυβδη έχει ήδη φτάσει ξανά στα 2 ευρώ, στην Κύπρο που αγοράζει από εμάς είναι στα 1,46!!!

Και τώρα τι φταίει; Ο “πόλεμος” στον Βόλο ίσως και οι ανατινάξεις των βλημάτων ή μήπως ότι τα βλήματα ψηφίζουν βλήματα για να έχουν απρόσμενα κέρδη μετά οι Βαρδινογιάννηδες, οεο;

Δεν ξέρω… ας ρωτήσουμε τον Κυρανάκη που παρακολουθούσε από παλιά τις τιμές στα καύσιμα…

Αλήθεια πόσα λίτρα βενζίνη βάζει ο Κυρανάκης με 80€ σήμερα; Τα υπόλοιπα σε ποιους μετακλητούς του Μητσοτάκη να πηγαίνουν, άραγε, κύριε Κυρανάκη;

Όπως και να χει…

Βρίσκουν και τα κάνουν… και για να σταματήσουν να τα κάνουν πρέπει με κάποιο τρόπο να τους κοπεί ο… “βήχας”. Και αν το κράτος αδιαφορεί, πρέπει ίσως οι ίδιοι οι πολίτες να πάρουν με κάποιο τρόπο την κατάσταση στα χέρια τους ξανά.

Ποιοι πολίτες θα μου πείτε τώρα και θα χετε και απόλυτο δίκιο μάλλον. Εξάλλου την επιβράβευσαν αυτή την κατάσταση με την ψήφο τους, οπότε… η μόνη λύση είναι να αρχίσουμε το τένις μπας και βγάλουμε τα λεφτά του Τσιτσιπα να χουμε να πληρώνουμε τις βενζίνες… ή έστω να αγοράσουμε ένα Tesla 3 που είναι ηλεκτροκίνητο…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon