cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Αυτό το άτιμο το ένα τοις χιλίοις…

Α όλα κι’ όλα! Στο κόσμο της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, των ατομικών δικαιωμάτων, στο δυτικό «σύμπαν» τελοσπάντων, δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας…

Αυτό το άτιμο το ένα τοις χιλίοις…

Πόσο μάλλον αν το «σπαθί» είναι παλαιστινιακό με περιτύλιγμα την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Λωρίδα της Γάζας.

Δώδεκα από τους 13.000 υπαλλήλους της UNRWA, της Υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστινίους Πρόσφυγες, φέρονται να μετείχαν ενεργά στην τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, στο Ισραήλ.

Δηλαδή κάτι λιγότερο από έναν στους χίλιους εργαζόμενους στην υπηρεσία αυτή που παρέχει τα βασικά για να επιβιώνουν 2 εκατομμύρια μαντρωμένοι πρόσφυγες/τρόφιμοι στην πιο μεγάλη φυλακή του κόσμου.

Για αυτούς τους 12 -από τις 13000- οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, η Ιταλία, η Φινλανδία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς και η Αυστραλία διακόπτουν την χρηματοδότηση της υπηρεσίας του ΟΗΕ, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα του Ισραήλ.

Με αυτή την «λογική» και τις αναλογίες θα έπρεπε να βομβαρδίσουμε -προκαταβολικά- τις ΗΠΑ- για το ποσοστό ρατσιστών/τρομοκρατών μελών της Κου Κλουξ Κλάν, αλλά και την Γερμανία.

Εκεί το ποσοστό των εν δυνάμει τρομοκρατών νεοναζί υπερβαίνει κατά πολύ το φτωχό 1 τοις χιλίοις της UNRWA.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon