cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Εμπάργκο για τους άλλους, τους αφελείς

Σε δημοσίευμα της η Wall Street Journal αποκάλυψε πως ρωσικό πετρέλαιο διυλιζόταν σε ινδικά εργοστάσια και μεταφερόταν στις ΗΠΑ όλο το Μάιο…

Εμπάργκο για τους άλλους, τους αφελείς

Όχι ότι ξαφνιαστήκαμε μαθαίνοντας το αλλά λέει πολλά για όσα συμβαίνουν πάνω και κάτω από το ενεργειακό τραπέζι.

Σε δημοσίευμα της η Wall Street Journal αποκάλυψε πως ρωσικό πετρέλαιο διυλιζόταν σε ινδικά εργοστάσια και μεταφερόταν στις ΗΠΑ όλο το Μάιο.

Έτσι οι ΗΠΑ, που πρωτοστατούν στην επιβολή μέτρων σε βάρος της Ρωσίας, κάλυπταν μια χαρά τα νότα τους κι έβαζαν την Ελλάδα, παράνομα, να κατάσχει ιρανικό πλοίο που μετέφερε ρωσικό πετρέλαιο γιατί έπρεπε και καλά να υποστεί η Ρωσία οικονομικές συνέπειες για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Και μη μας πείτε πως οι ΗΠΑ που ελέγχουν ή επιδιώκουν να ελέγξουν τον κόσμο ολόκληρο είχαν άγνοια και νόμιζαν πως αγόραζαν ινδικό πετρέλαιο γιατί κάτι τέτοιο ούτε μικρό παιδί δεν θα το πίστευε.

Απλά με την αποκάλυψη τώρα της πρακτικής τους μας δείχνουν το δρόμο, κι αυτός δεν είναι άλλος από το ο καθένας κι επάνω του…

Αν κι εμείς κάπως έτσι λειτουργούσαμε από την αρχή δεν θα βλέπαμε την αμόλυβδη να «πετάει» σε πάνω από 2,60 ευρώ το λίτρο, αλλά είπαμε το εμπάργκο είναι για τους αδύναμους και τους αφελείς που νομίζουν πως έγιναν κάποιοι και ορθώνουν ανάστημα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon