cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Να βλέπουν τους Γερμανούς αγρότες να μαθαίνουν

Στον αγροτοσυνδικαλισμό δεν χωρούν κομματικές τοποθετήσεις κι επειδή αυτές κυριάρχησαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια το αγροτικό κίνημα έχασε τη φωνή του…

Να βλέπουν τους Γερμανούς αγρότες να μαθαίνουν

Στους δρόμους με τα τρακτέρ τους οργανώνοντας μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι Γερμανοί αγρότες διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των επιδοτήσεων τους.

Και μπορεί οι κινητοποιήσεις τους να προκαλούν σωρεία προβλημάτων σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της χώρας τους όμως δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει πως αγωνίζονται για το σήμερα και το αύριο τους σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία όπου οι αγρότες περνούν δύσκολα.

Την ίδια ώρα στην Κρήτη και στο Ηράκλειο συγκεκριμένα έχουμε το κομματικό στέλεχος της ΝΔ να ηγείται αγροτικών πρωτοβουλιών για τις πετσοκομένες επιδοτήσεις οι οποίες όμως περιορίζονται σε συσκέψεις της πλάκας όπου αναμασούν την κακομοιριά τους.

Άντε και μετά τις συσκέψεις να προχωρήσουν σε καμιά συνάντηση με περισσά χαμόγελα και δωράκια στην Αθήνα στο αρμόδιο υπουργείο, όπου ακούνε την κασέτα «θα τα φτιάξουμε όλα», «ο κακός ΟΠΕΚΕΠΕ φταίει» κι έτσι επιστρέφουν ικανοποιημένοι, πίσω, στη μιζέρια τους.

Εμ χωρίς αγώνα παλικάρια τίποτα δεν χαρίζεται και κανείς δεν θα σας ακούσει.

Στον αγροτοσυνδικαλισμό δεν χωρούν κομματικές τοποθετήσεις κι επειδή αυτές κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια το αγροτικό κίνημα συρρικνώθηκε και έχασε τη φωνή του.

Δείτε τους Γερμανούς συναδέλφους σας και αποβάλετε από τις τάξεις σας όποιον θέλει να ηγηθεί αλλά βάζει πρώτα το κόμμα και μετά τα συμφέροντα του κλάδου.

Βρείτε πάλι τη φωνή σας και διεκδικείστε γιατί ο αφανισμός καραδοκεί…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon