cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ο Κάρολος και οι κατάρες του αστυνομικού!

Αποκλειστικές πληροφορίες του «θείου Γιώργου» αποκαλύπτουν μια σκοτεινή υπόθεση που συνδέει την κατάληψη του Ευαγγελισμού, την ΕΛΑΣ και το παλάτι του Μπάκιγχαμ…

Ο Κάρολος και οι κατάρες του αστυνομικού!

Θα θυμάστε πιθανώς πως αμέσως μετά την «απελευθέρωση» του ιστορικού κτηρίου από τις αστυνομικές δυνάμεις εκπρόσωπος τους είχε φωτογραφηθεί σε πόζα αλα Dirty Harry μπροστά στην είσοδο, ανέβασε την φωτο στο facebook με την προσθήκη της φράσης «καρκίνος στα σπίτια σας άπλυτοι», φράση-κατάρα για τους καταληψίες. Δείτε το σχετικό εδώ: Χυδαία ανάρτηση αστυνομικού με φόντο τον Ευαγγελισμό

Στο σημείο αυτό τα γεγονότα αποκτούν μια σκοτεινή μεταφυσική χροιά που μεταφέρει την κατάρα από τα σπίτια των αναρχικών-καταληψιών στον βρετανικό βασιλικό οίκο, και πιο συγκεκριμένα στο παλάτι του Μπάκινχαμ.

Πολλοί αναλυτές εκτιμούν πως ο συνδετικός κρίκος των δύο υποθέσεων είναι η λέξη «άπλυτοι» που χρησιμοποίησε ο αστυνομικός για τους αναρχικούς καταληψίες, λέξη που χαρακτηρίζει, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, και τον βασιλιά Κάρολο, γνωστό οπαδό της ομοιοπαθητικής και εχθρό της σωματικής καθαριότητας.

Εξάλλου είναι γνωστή η ροπή των Εγγλέζων προς την απλυσιά, σε αντίθεση με τους καταληψίες που μεγαλωμένοι σε αστικές ως επί το πλείστον οικογένειες βρέθηκαν πεντακάθαροι την ώρα της κατάρας. Κατάρα που συνοδεύονταν από «χαλδαϊκά λόγια», μαγικές φράσεις του νεοπλατωνιστή Ιάμβλιχου που είχε αποστηθίσει ο ελληνολάτρης αστυνομικός, φράσεις γνωστές και στον, εν μέρει, ελληνικής καταγωγής βασιλιά. Υπενθυμίζω πως παππούς του Καρόλου ήταν ο πρίγκιπας Ανδρέας της Ελλάδας, ενώ ο πατέρας του Φίλιππος είχε γεννηθεί στο παλάτι του Μον Ρεπό στην Κέρκυρα όντας εγγονός του βασιλιά Κωνσταντίνου Α.

Όλα λοιπόν τα στοιχεία του παζλ οδηγούν στο αβίαστο συμπέρασμα πως ο Κάρολος του Ηνωμένου Βασιλείου είναι παράπλευρη απώλεια της πολύ ισχυρής κατάρας του οργάνου της τάξεως, του οποίου τα εξαιρετικά αρνητικά, για τους αναρχικούς, συναισθήματα έπληξαν άθελα του μια κορυφαία προσωπικότητα του παγκόσμιου κατεστημένου.

Μια πραγματική τραγωδία αν σκεφτεί κανείς πως τα συμφέροντα αυτών των ελίτ έχει ορκιστεί να υπηρετεί πιστά ο συγκεκριμένος αστυνομικός.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ήδη την διεξαγωγή ΕΔΕ για την πλήρη διαλεύκανση της σκοτεινής υπόθεσης που απειλεί να διαταράξει της αρμονικές σχέσεις των δύο συμμάχων χωρών. Από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. και προσωπικά από τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη δόθηκε η διαβεβαίωση στον Βρετανό πρέσβη πως «θα χυθεί άπλετο φως» σε όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης.

Υ.Γ. Το παρόν αποτελεί, εκτός από αποκλειστικό ρεπορτάζ του δαιμόνιου «θείου Γιώργου», και προϊόν τρολ και… “ακραίας” μυθοπλασίας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon