cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Τα αντικλεπτικά στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ είναι μόνο η αρχή

Μια Αμερική, οι “κοιμισμένοι” ηγέτες της ΕΕ, ένας… “πρόθυμος” Ουκρανός Πρόεδρος και ένας άτεγκτος και αδίστακτος Ρώσος Πρόεδρος έχουν γονατίσει εκατομμύρια ανθρώπους σε τρεις ηπείρους έτσι… για το κέφι τους!!!

Τα αντικλεπτικά στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ είναι μόνο η αρχή

Θλιβερές όσο και εξευτελιστικές είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από βρετανικά σούπερ μάρκετ με αντικλεπτικές συσκευές συναγερμού σε τυριά, βούτυρο και βρεφικό γάλα λόγω της ακρίβειας.

  • Κι όλα αυτά για ένα άδικο και αδικαιολόγητο πόλεμο που έχει ανατρέψει τις ισορροπίες σ ‘ όλη την κάποτε ευημερούσα δύση.

Μια υπερδύναμη, όπως η Αμερική, ένας Ουκρανός Πρόεδρος πρόθυμος να δεχθεί ότι η πρώτη του σχεδίασε για το λαό του κι ένας άτεγκτος και αδίστακτος Ρώσος Πρόεδρος έχουν γονατίσει εκατομμύρια ανθρώπους σε τρεις ηπείρους για το κέφι τους.

Και βέβαια από κοντά και οι ηγέτες της ΕΕ να σιγοντάρουν σε ένα παιγνίδι που έχει μόνο ηττημένους, χωρίς να έχουν κατανοήσει εξ αρχής πως ότι μέτρα έλαβαν σε βάρος της Ρωσίας θα τους επέστρεφαν στο διπλάσιο πίσω.

Γιατί κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως αυτόν τον πόλεμο τον πληρώνουν και οι λαοί που δεν συμμετέχουν με δυσθεώρητη ακρίβεια, με ανέχεια, με διαρκές άγχος και φόβο για το αύριο, ένα αύριο θολό και δυσοίωνο.

Φοβούνται λοιπόν οι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ στη Βρετανία μην και χάσουν από κλοπές προϊόντων αλλά δεν φοβούνται που η κατανάλωση τους έχει πέσει στο ναδίρ.

Όλοι όσοι βιώνουν τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς κρίσης  υποφέρουν, φοβούνται αλλά δεν μιλούν, δεν αντιδρούν, δεν απαιτούν να μπει τέλος σε αυτό τον παραλογισμό.

Τα αντικλεπτικά στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ είναι μόνο η αρχή…ο χειμώνας άραγε τι θα φέρει;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon