cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Αγία Πελαγία: Σοκαριστική η στιγμή εντοπισμού της σορού της άτυχης 48χρονης

Όλοι στην Αγία Πελαγία προσεύχονταν το πρωί της Κυριακής για ένα θαύμα αλλά τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν – Σοκαριστική η στιγμή που εντοπίζεται η σορός της άτυχης 48χρονης μητέρας δύο παιδιών

Αγία Πελαγία: Σοκαριστική η στιγμή εντοπισμού της σορού της άτυχης 48χρονης

Σε βίντεο (*) ντοκουμέντο καταγράφεται η στιγμή που οι διασώστες εντοπίζουν τη σορό της 48χρονης μητέρας δύο παιδιών. Ο σύζυγος και το ένα από τα παιδιά της, παρακολουθούσαν από απόσταση αναπνοής τα όσα έγιναν στην Αγία Πελαγία…

Όλοι στην Αγία Πελαγία προσεύχονταν για ένα θαύμα. Οι φόβοι όμως επιβεβαιώθηκαν λίγο μετά τις 09.00 όταν ο χειριστής drone είδε τη σορό της άτυχης γυναίκας και ειδοποίησε τους διασώστες.

Οι στιγμές και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν δραματικές. Λίγα μόνο μέτρα από τον σύζυγο και την κόρη της 48χρονης, οι Πυροσβέστες ξεκίνησαν για το σημείο.

Στη θάλασσα κάποια στιγμή βούτηξε και ο άντρας της αδικοχαμένης γυναίκας!!!

Η γυναίκα του πέθανε, επειδή έτυχε να βρίσκεται σε αυτοκίνητο την ώρα της σφδρής κακοκαιρίας. Εγκλωβίστηκε και όταν άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού σε μια τελευταία προσπάθεια να γλιτώσει, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Στο σημείο έσπευσαν δύο φουσκωτά σκάφη και με προσεκτικές κινήσεις ξεκίνησε η ανάσυρσή της. Η θάλασσα ήταν καφέ από τη λάσπη και στην επιφάνεια διακρίνονται ξύλα, πέτρες αλλά και εξαρτήματα από αυτοκίνητα. Οι στιγμές ήταν δύσκολες για όλους και πάνω απ’ όλα για τον σύζυγο και το παιδί της 48χρονης.

«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της αδικοχαμένης 48χρονης.

(*) Προφανώς ένα τέτοιο βίντεο δεν μπορεί να παίξει στο cretanews καθώς ο ανθρώπινος πόνος δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon