cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Άλυτο το θέμα της στάθμευσης εργαζομένων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Όχι μόνο το πρόβλημα της στάθμευσης παραμένει άλυτο, αλλά ο Δήμος Ηρακλείου έκλεισε το μόνο ελεύθερο πάρκινγκ λόγω εργασιών…

Άλυτο το θέμα της στάθμευσης εργαζομένων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Χωρίς χώρο στάθμευσης (εκτός κι αν πληρώσουν) μένουν οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, καθώς ο Δήμος κλείνει τον μοναδικό χώρο που είχαν για ελεύθερη στάθμευση.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους, ο Δήμος Ηρακλείου ενημέρωσε ότι το ανοιχτό parking απέναντι από τη ΣΕΑΠ είναι από σήμερα κλειστό λόγω εργασιών.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι, ο χώρος προορίζεται για στάθμευση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, με τους ίδιους πλέον να μένουν χωρίς χώρο για στάθμευση.

Σύμφωνα με τους εργαζομένους, για να σταθμεύσουν στο parking του αεροδρομίου πρέπει να πληρώσουν όλο τον μήνα 30 ευρώ το οποίο ποσό μάλιστα είναι με 50% προσαύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

«Να ενημερώσουμε ότι η επιστολή μας με τις μαζικές υπογραφές για μείωση του ποσού ποτέ δεν απαντήθηκε! Έχει καταλάβει άραγε ο Δήμος Ηρακλείου τι μισθούς παίρνουν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου;», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon