cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια

Η δίκη ωστόσο, αναβλήθηκε επ’ αόριστον λόγω παρέλευσης ωραρίου…

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια
Το Δικαστικό Μέγαρο Χανίων

Την επ΄ αόριστον αναβολή της δίκης σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του διπλού φονικού στα Ανώγεια στις αρχές του Μαΐου 2020, με θύματα τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και πατέρα του δράστη, και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη, αποφάσισε το δικαστήριο.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά, μετά την τελευταία αναβολή που είχε πάρει τον περασμένο Μάρτιο.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθεται ο 30χρονος Μ. Καλομοίρης, γιος του 63χρονου θύματος, ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του Γ. Ξυλούρη.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, οι δύο νεαροί είχαν εμπλακεί σε καυγά με αφορμή παλιές κτηματικές διαφορές. Ο γιος του Καλομοίρη φέρεται να γρονθοκόπησε τον 30χρονο, ο οποίος λίγο αργότερα πήγε σπίτι, πήρε έναν όπλο και κατευθύνθηκε στο σπίτι του Καλομοίρη. Εκεί ξεκίνησε πάλη με τον 63χρονο πατέρα ο οποίος έπεσε νεκρός από το όπλο του Γ. Ξυλούρη. Ο 30χρονος γιος του Καλομοιρη υποστήριξε ότι στη θέα του νεκρού του πατέρα, θόλωσε και πυροβόλησε επτά φορές κατά του 30χρονου, ρίχνοντάς τον νεκρό.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon