cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ανακατασκευάζεται η οδική σύνδεση Αχλάδας-Φόδελε με την Εθνική Οδό

Την σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Ανακατασκευή οδού σύνδεσης Αχλάδας-Φόδελε με Ε.Ο.», υπέγραψε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης…

Ανακατασκευάζεται η οδική σύνδεση Αχλάδας-Φόδελε με την Εθνική Οδό

Η σύμβαση, με προϋπολογισμό 768.000 ευρώ, αφορά την ανακατασκευή της υφιστάμενης ασφαλτοστρωμένης οδού σύνδεσης των οικισμών Αχλάδα -Φόδελε με την Εθνική Οδό Ηρακλείου-Χανίων.

To oδικό τμήμα έχει μήκους 4,5χλμ και πλάτος 5,50 μ. και θα γίνει απόξεση (φρεζάρισμα) του παλαιού ασφαλτικού και η κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα, ενώ απαιτείται τοπικά εξυγίανση, κατασκευή υπόβασης -βάσης και ισοπεδωτική/ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, καθώς και καθαρισμός/διαμόρφωση τάφρων και καθαρισμός των υφιστάμενων τεχνικών.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, ο πρόεδρος Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης, ο πρόεδρος του Φόδελε Χαράλαμπος Παντερής, ο αντιπρόεδρος Αχλάδας Μύρων Αναγνωστάκης, ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, η προϊσταμένη του τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΑΤΕ» Οδυσσέας Μαυρογιαννάκης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon