cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Δε βλέπουν πως τα ξερά αγριόχορτα έξω από το Αεροδρόμιο εγκυμονούν κίνδυνο φωτιάς;

Από πολύ νωρίς δεν άρχισε να έχει εικόνα εγκατάλειψης το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου εν όψει της χρήσης του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι;

Δε βλέπουν πως τα ξερά αγριόχορτα έξω από το Αεροδρόμιο εγκυμονούν κίνδυνο φωτιάς;

Τα ξερά αγριόχορτα στην εξωτερική περίφραξη του ξεπερνούν το ένα μέτρο κι είναι στην κατάσταση τους ωρολογιακή βόμβα γιατί αν αρπάξουν φωτιά ακριβώς από μέσα υπάρχουν ουκ ολίγα εύφλεκτα υλικά.

Ένας να περάσει με το αυτοκίνητο ή πεζός και να πετάξει τσιγάρο και θα γίνει ολοκαύτωμα.

Είναι τόσος κόπος να τα κόψουν άραγε;

Όπως επίσης είναι κόπος να κλαδέψουν, λίγο πιο κάτω, τα πεύκα που μπαίνουν μέσα στο πεζοδρόμιο και αναγκάζουν τους επιβάτες που επιλέγουν με τα μπαγκάζια τους να περπατήσουν ως την πόλη να σκύβουν για να περάσουν;

Για να μη συζητήσουμε τη ζημιά που κάνουν τα κουκουνάρια όταν αρπάξουν φωτιά που εκσφενδονίζονται σε μεγάλες αποστάσεις και θα μεταφέρουν σε περίπτωση πυρκαγιάς τη σπίθα παντού.

Καλό θα ήταν επίσης, για να μην πούμε επιβεβλημένο, ο τεράστιος φύκος που έχει κλείσει εντελώς το πεζοδρόμιο σε σημείο της διαδρομής από το αεροδρόμιο προς την Αλικαρνασσό να κοπεί και να απελευθερώσει την πρόσβαση.

Φτάνουν τα χάλια που βλέπουν οι επιβάτες μέσα στον αερολιμένα, τουλάχιστον ας βελτιωθεί λίγο η εικόνα απέξω και κυρίως ας υπάρξει περιορισμός του κινδύνου πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon