cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Δεν ντράπηκαν να κάνουν Αγιασμό στο δημοτικό σχολείο Καστελίου;

Οι αρμόδιοι από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας δεν έχουν δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το δημοτικό σχολείο στο Καστέλι; Πως μπορούν τόσο εύκολα να βάζουν την ασφάλεια των μαθητών σε δεύτερη μοίρα;

Δεν ντράπηκαν να κάνουν Αγιασμό στο δημοτικό σχολείο Καστελίου;

Οι εικόνες από τα κτίρια στο δημοτικό σχολείο Καστελίου που κάνουν το γύρο του διαδικτύου μόνο απογοήτευση και φυσικά οργή προκαλούν στους πολίτες, με τους περισσότερους να σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι όταν η ασφάλεια στα σχολεία δεν υφίσταται, δεν χρειάζεται να συζητάμε καν για ποιότητα εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας των παιδιών μας.

Ενώ αναρωτιούνται αν έχουν γνώση οι αρμόδιοι, ότι υπάρχει στον ποινικό κώδικα η παράβαση καθήκοντος, την ίδια στιγμή που προειδοποιούν ότι θα ζητήσουν εισαγγελική παρέμβαση, τονίζοντας ότι δεν είναι υποχρέωση κανενός να ασχολείται με τα κοινά, όσοι το κάνουν όμως θα πρέπει να το κάνουν με συνέπεια.

Θορυβημένοι από τις ανησυχητικές αυτές εικόνες εκτός από τους γονείς είναι φυσικά και οι εκπαιδευτικοί.

Μάλιστα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, «Δ. Θεοτοκόπουλος» στέλνει και επιστολή στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος ζητώντας να γίνουν άμεσα εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο Καστελίου.

Αναλυτικά η επιστολή

Να γίνουν άμεσα εργασίες συντήρησης στο Δ.Σ. Καστελίου

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ως Διοικητικό Συμβούλιο γίναμε αποδέκτες πολλών παραπόνων, από συναδέλφους εκπαιδευτικούς και γονείς, για την άσχημη κτιριακή κατάσταση του Δημοτικού Σχολείου Καστελίου. Με βάση, μάλιστα, το φωτογραφικό υλικό θεωρούμε ότι τίθενται ζητήματα ασφάλειας των μελών της σχολικής κοινότητας. Ειδικότερα, δε, όταν η ευρύτερη περιοχή έχει πληγωθεί από την έντονη σεισμική δραστηριότητα.

Επειδή εκτιμούμε ότι μέγιστη προτεραιότητα όλων των φορέων, όπως και της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, είναι η ασφάλεια και η σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών, σας καλούμε άμεσα να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Καστελίου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon