cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Δεν τα κατάφερε το δίχρονο παιδί που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή άφησε το δίχρονο παιδί το οποίο νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του στο τροχαίο που είχε σημειωθεί πριν από 10 ημέρες περίπου στην Λυγαριά Ηρακλείου…

Δεν τα κατάφερε το δίχρονο παιδί που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή άφησε το δίχρονο παιδί το οποίο νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του στο τροχαίο που είχε σημειωθεί πριν από 10 ημέρες περίπου στην Λυγαριά Ηρακλείου.

Το παιδάκι νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ ενώ παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση του παιδιού θεωρήθηκε μη αναστρέψιμη, και λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο τροχαίο που τραυματίστηκε το παιδί είχε χάσει τη ζωή της η 59χρονη γιαγιά του, ενώ ελαφρότερα είχε τραυματιστεί η 39χρονη μητέρα του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 29 Ιανουαρίου όταν το όχημα στο οποίο επέβαινη οικογένεια συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με διερχόμενη κλούβα. Σημειώνεται ότι την ώρα της σύγκρουσης ήταν σε εξέλιξη ισχυρή βροχή που περιόριζε την οδηγική ικανότητα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon