cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Είχαν κάνει ψευτοδουλειά και τώρα την «ολοκλήρωσαν»

Θυμάστε που σας γράφαμε για την κακή κουλτούρα που υπάρχει στο Ηράκλειο σε σχέση με τα έργα ασφαλτόστρωσης που γίνονται με προχειρότητα και με το που ολοκληρώνονται διαλύονται ή βουλιάζουν;

Είχαν κάνει ψευτοδουλειά και τώρα την «ολοκλήρωσαν»

Σας είχαμε μάλιστα αναφέρει ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό στην οδό Πολύμνιας στη Νέα Αλικαρνασσό.

 Σε σημείο του συγκεκριμένου δρόμου είχε παρουσιαστεί βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΗ κι όταν αποκαταστάθηκε οι τεχνικοί της κάλυψαν με ένα ξύλο τη λακκούβα.

Πέρασαν μέρες μέχρι να έλθουν για να κλείσουν την τρύπα αλλά και τότε  απλά έριξαν χώμα. Οι περίοικοι έκαναν υπομονή για αρκετό διάστημα έκτοτε μέχρι να εμφανιστούν ξανά και να ρίξουν άσφαλτο ένα «χάρμα οφθαλμών» που σας είχαμε παρουσιάσει σε φωτογραφίες.

Μαντέψτε; Τα τρομερά συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου εμφανίστηκαν και πάλι στην Πολύμνιας και βλέποντας πως δεν είχαν κάνει καλή δουλειά με την προηγούμενη αποκατάσταση είπαν να την “αποτελειώσουν” και…την “αποτέλειωσαν” με όλη τη σημασία της λέξης.

Αυτή τη φορά κάλυψαν με άσφαλτο και το φρεάτιο αφήνοντας μόνο ένα μικρό κομμάτι του να φαίνεται. Προφανώς θα σκέφτηκαν πως άμα παρουσιαστεί βλάβη ξανά και πρέπει να ανοιχτεί το φρεάτιο το μόνο εύκολο θα είναι να σπάσουν την άσφαλτο και να το βρούν…τόσο απλά και νοικοκυρεμένα

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon