cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Έκαναν μπάχαλο μια ολόκληρη πόλη για τις… προεκλογικές τους φωτό

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να το σκεφτούν διπλά και τριπλά γιατί στο κάτω κάτω της γραφής ψηφοφόροι τους ήταν οι εγκλωβισμένοι πολίτες κι όχι… οι ποδηλάτες…

Έκαναν μπάχαλο μια ολόκληρη πόλη για τις… προεκλογικές τους φωτό

Έκαναν μπάχαλο μια ολόκληρη πόλη για να φωτογραφηθούν ως ενορχηστρωτές μιας πρωτόγνωρης ταλαιπωρίας

Έβαλαν την υπογραφή τους στη διοργάνωση του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας σε περιοχές του Ηρακλείου και μετά κάθισαν στην άνεση των γραφείων τους.

Αργότερα πόζαραν καμαρωτοί για τις ανάγκες της φωτογράφισης για το σπουδαίο κατόρθωμα τους κι έκαναν ανάρτηση των φωτογραφιών στα social media.

Βέβαια δεν είχαν πάρει χαμπάρι το μπάχαλο που είχαν δημιουργήσει οι υπογραφές τους σε όλη την πόλη του Ηρακλείου και πως χιλιάδες πολίτες αργά το μεσημέρι της Τετάρτης αναστέναξαν στους δρόμους που έκλεισαν για τις ανάγκες των αθλητών.

Έτσι είδαν τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στο διαδίκτυο, για να μιλήσουν για την μεγάλη «προσφορά» τους στα αθλητικά δρώμενα και την προβολή του Ηρακλείου, να γεμίζουν από αρνητικά σχόλια και εκατοντάδες παράπονα για την ανικανότητα τους να οργανώσουν σωστά ένα ποδηλατικό γεγονός.

Το Ηράκλειο είναι μια πόλη με ιδιαιτερότητες στο κυκλοφοριακό της κι αυτό το γνώριζαν καλά.

Το ότι ο κόσμος τις καθημερινές δουλεύει και κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του ή να πάει τα παιδιά του στις δραστηριότητες τους επίσης το ήξεραν.

Όμως ούτε καν τους πέρασε από το μυαλό ότι κλείνοντας δρόμους θα ταλαιπωρήσουν χιλιάδες πολίτες. Ίσως και να μην τους ενδιέφερε κιόλας αφού ήταν… διαταγή.

Αυτό που ακολούθησε όμως, αφού οι Ηρακλειώτες δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους, σίγουρα δεν το ήθελαν και σίγουρα αμαύρωσε την εικόνα τους και την εικόνα της διοργάνωσης.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να το σκεφτούν διπλά και τριπλά γιατί στο κάτω κάτω της γραφής ψηφοφόροι τους ήταν οι εγκλωβισμένοι πολίτες κι όχι… οι ποδηλάτες….

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon