cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη – Τέσσερις νεκροί σε λίγα 24ωρα

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη – Τέσσερις νεκροί σε λίγα 24ωρα
Φωτογραφία αρχείου

Έναν ακόμη νεκρό στην άσφαλτο θρηνεί η Κρήτη, καθώς μόνο την τρέχουσα βδομάδα, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Το νέο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή των Χανίων και πιο συγκεκριμένα στην παλιά Εθνική Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκρούστηκαν δύο μοτοσυκλέτες κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι οδηγοί τους, ένας 50χρονος και ένας 54χρονος. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον 50χρονο να υποκύπτει στα τραύματά του.

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο διανομέων Χανίων εκφράζει τη βαθιά θλίψη του, αλλά την αντίδρασή του για την απώλεια ενός ακόμα εργαζόμενου, καθώς το θύμα ήταν διανομέας εν ώρα εργασίας.

Πρόκειται για το τέταρτο θανατηφόρο τροχαίο στους δρόμους της Κρήτης αυτήν την βδομάδα. Είχαν προηγηθεί το σοβαρό τροχαίο με νεκρό έναν άνδρα, που σημειώθηκε στον κόμβο του Γαλατά, στα Χανιά, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, το τροχαίο στον Αποκόρωνα Χανίων με θύμα έναν 64χρονο.

Τέλος, στο νοσοκομείο Ηρακλείου εξέπνευσε και ένας 64χρονος μοτοσυκλετιστής ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από σύγκρουση δύο μηχανών στη Μεσαρά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon