cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Η ηθική ενός γιατρού… «σώζει» για έναν μήνα την Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ

Η παιδοψυχίατρος, Λουλακάκη Κωνσταντίνα που εργάζεται στο Βενιζέλειο, δέχθηκε να συνδράμει στο εφημεριακό πρόγραμμα της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ για έναν μήνα προκειμένου να επαναλειτουργήσει η κλινική…

Η ηθική ενός γιατρού… «σώζει» για έναν μήνα την Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και της διευθύντριας της Ψυχιατρικής και της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, έγινε εφικτή η προσωρινή λύση για την πλήρη επαναλειτουργία της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής, πάρα το αδιέξοδο στο είχε περιέλθει το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΙΣΗ, η Λουλακάκη Κωνσταντίνα, παιδοψυχίατρος στο Βενιζέλειο  Νοσοκομείο, παράκαμψε τα εμπόδια και δέχτηκε κατ’ εξαίρεση, και αποκλειστικά για ένα μήνα όπως και της ζητήθηκε, να συνδράμει στο εφημεριακό πρόγραμμα της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «η κυρία Λουλακάκη τόνισε ότι η αποδοχή της πρότασής μας από μέρους της οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στην εκτίμηση που τρέφει προς τους ιατρούς της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής και την καθηγήτρια Ψυχιατρικής, κ. Μπάστα».

«Η ανωτέρω εξέλιξη καθιστά φανερό ότι η εξεύρεση λύσεων μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τον γόνιμο διάλογο, τον αλληλοσεβασμό και την αξιοπρέπεια, και όχι μέσα από αυταρχικές και απαξιωτικές μεθόδους και συμπεριφορές. Ως Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου θα προσπαθούμε πάντα για την επίλυση θεμάτων υγείας του τόπου μας, σεβόμενοι πάντα την αξιοπρέπεια του ιατρού αλλά και την προστασία της  δημόσιας Υγείας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon