cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ιστορίες ραδιοφώνου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Για δέκα ημέρες, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων γίνεται «Μουσείο Ραδιοφώνου», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 13 Φεβρουαρίου…

Ιστορίες ραδιοφώνου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Μια ξεχωριστή συλλογή θα φιλοξενηθεί από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Για δέκα ημέρες, το Πνευματικό Κέντρο γίνεται «Μουσείο Ραδιοφώνου», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 13 Φεβρουαρίου.

Από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 θα λειτουργήσει στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Κέντρου έκθεση με περισσότερα από 70 ραδιόφωνα και συσκευές ήχου, πομπούς και δέκτες, που εκτίθενται για πρώτη φορά. Ραδιόφωνα, που όλα έχουν να διηγηθούν μια ιστορία.

Συσκευές από τον μεσοπόλεμο, την κατοχή και τα χρόνια της ανασυγκρότησης και άνθησης της χώρας, αλλά και της ελληνικής ραδιοφωνίας, που προέρχονται από τις συλλογές των Νίκου Λαμπράκη, Νίκου Χαβρεδάκη, Δημήτρη Ραϊνάκη, Αρτέμη Πρωιμάκη και του Πολύβιου Ουρουτζόγλου.

Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Πνευματικού Κέντρου Χανίων και τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, στις 7 το απόγευμα με επίσημη προσκεκλημένη, την πρώτη εκφωνήτρια της ΕΡΑ Χανίων, Καίτη Αλέξη.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι 10.00 π.μ.-1.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ.- 9.00 μ.μ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon