cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Καβάλα πάν στην εκκλησιά καβάλα προσκυνάνε!!!

Ποιος είπε ότι οι δημοτικοί μας άρχοντες δεν μπορούν να είναι… άρχοντες και να συμπεριφέρονται ως τέτοιοι; Και φυσικά ένας μονόδρομος δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε έναν κοτζάμ αντιδήμαρχο!!!

Καβάλα πάν στην εκκλησιά καβάλα προσκυνάνε!!!

Ο αναγνώστης που μας έστειλε το φωτογραφικό υλικό το συνόδευσε με μια επιτυχημένη ατάκα «Καβάλα πάν στην εκκλησιά καβάλα προσκυνάνε»!!!

Και βέβαια δεν μιλάμε για τους Κολοκοτρωναίους, απ’ όπου δανείστηκε το στίχο αλλά για τους δημοτικούς μας άρχοντες.

Ο οδηγός που βλέπετε στις φωτογραφίες μας δεν είναι άλλος από τον πασίγνωστο αντιδήμαρχο Ηρακλείου ο οποίος μπήκε ανάποδα στο μονόδρομο της Καλοκαιρινού, στο τμήμα της όπου λίγα μέτρα μακρύτερα υπάρχουν τα παγκάκια.

Ο δρόμος αυτός οδηγεί προς Χανιόπορτα, αλλά το αυτοκίνητο του δημοτικού άρχοντα βλέπει προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση. Όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης, ο αντιδήμαρχος έμεινε για λίγο μέσα στο αυτοκίνητο και μετά βγήκε έξω, δηλαδή στάθμευσε.

Δεν ξέρουμε το λόγο που τον έκανε να παρανομήσει αλλά νομίζουμε πως η τροχαία δεν συγχωρεί στους απλούς πολίτες ούτε τα στιγμιαία λάθη, ούτε τα «είχα δουλειά για λίγο και τώρα θα φύγω».

Οπότε με λίγα λόγια… ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου έδωσε το κακό παράδειγμα κι επειδή προφανώς οι πολίτες έχουν απηυδήσει από την αδυναμία πρόσβασης στο κέντρο με το αυτοκίνητο τους δεν του χαρίστηκαν και τον φωτογράφισαν.

Κι αυτό για να του υπενθυμίσουν πως καλά τα έργα που διαμορφώνουν ένα κέντρο για τους πεζούς αλλά κάποιες στιγμές χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε και το αυτοκίνητο και τότε δεν βρίσκουμε ούτε που να σταθούμε, ούτε που να το οδηγήσουμε.

Παντού απαγορεύσεις…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon