cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ξεκινάν τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο ΠΑΓΝΗ

Τα ραντεβού θα κλείνονται κάνοντας χρήση των κωδικών Τaxisnet και ΑΜΚΑ…

Ξεκινάν τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο ΠΑΓΝΗ

Ηλεκτρονικά θα κλείνονται από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου τα ραντεβού για τα πρωινά τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του ΠΑΓΝΗ μέσα από την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου και την υπηρεσία e-Ραντεβού, κάνοντας χρήση των κωδικών Τaxisnet και ΑΜΚΑ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, τα ραντεβού που θα κλείνονται, από τις αρχές κάθε μήνα, θα αφορούν στον τρέχοντα και επόμενο μήνα και θα είναι νέα ραντεβού ενώ οι επανεξετάσεις, θα κλείνονται από τους ίδιους τους θεράποντες ιατρούς για διάστημα (δύο) χρόνων, ανάλογα με το χρόνο επανεξέτασης που κρίνουν οι ίδιοι.

Δυνατότητα για τηλεφωνικές κρατήσεις, στο 2810-542107, θα υπάρχει μόνο στις περιπτώσεις που αφορούν σε ειδικά ιατρεία και μόνο με σχετική παραπομπή από το θεράποντα ιατρό, για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Επίσης, θα υπάρχουν στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών καθώς και στη Γραμματεία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, Ψηφιακές Ταμπλέτες, με καθοδήγηση από το αρμόδιο προσωπικό, για όσους δεν μπορούν οι ίδιοι ή βρίσκονται στο Νοσοκομείο.

Επισημαίνεται ότι στα απογευματινά ιατρεία η υπηρεσία e-Ραντεβού θα ενεργοποιηθεί από Τετάρτη 01-02-2023, και για κρατήσεις που θα αφορούν σε όλα, σχεδόν, τα διαθέσιμα ιατρεία.

Σημειώνεται ότι πλέον δεν θα γίνεται κράτηση ραντεβού με φυσική παρουσία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon