cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

«Λύγισε» στην παράταση ο ΑΟΑΝ

Δεν τα κατάφερε ο Α.Ο. Αγίου Νικολάου απέναντι στον Απόλλων Παραλιμνίου, χάνοντας με 1-2 στην παράταση, κι έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια και τα προημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος…

«Λύγισε» στην παράταση ο ΑΟΑΝ

Τέλος έλαβε το ταξίδι και το όνειρο της πρόκρισης τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος για τον ΑΟΑΝ, ο οποίος χθες το μεσημέρι έχασε στην παράταση από τον Απόλλων Παραλιμνίου με 1-2 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Κάποια από τις δύο ομάδες θα έγραφε ιστορία με ενδεχόμενη πρόκριση, ωστόσο την ιστορία έγραψε τελικά ο Απόλλων ο οποίος έγινε η πρώτη ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία η οποία πέρασε στα προημιτελικά του θεσμού, αν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά.

Η ομάδα των Σερρών προηγήθηκε μόλις στο 2′ λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του πολύπειρου Γιώργου Γεωργιάδη (έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ, Βέροια κ.α.), ωστόσο ο ΑΟΑΝ έφτασε στην ισοφάριση στο 30’ όταν ο Μηνάς εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Μελισσόπουλου και σκόραρε με πλασέ.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση (2-2 το πρώτο ματς), εκεί όπου στο 109′ πάλι ο Γιώργος Γεωργιάδης σκόραρε και έστειλε τον Απόλλων στα προημιτελικά.

ΑΟΑΝ (Γιώργος Κούτσης): Γιαγκιόζης, Γωνιωτάκης (69’ Δολαψάκης), Κίτος, Τσανάι, Ζέλιος, Φουκαράκης, Χύσι, Νοκάι (63’ λ.τρ. Πλουσής), Μελισσόπουλος, Μηνάς (105’ Μαρκάκης), Σέχου.

Απόλλων Παραλιμνίου (Νίκος Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Ι. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Ελέζι (117’ Γάκης), Καρυοφύλλης (77’ Πέτρου), Κιουτσεκτσίδης (102’ Παπαδόπουλος), Τζαμπέγια (113’ Κωνσταντινίδης), Τζελίδης, Γεωργιάδης (113’ Καρατλίδης), Γκέκας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon