+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 21.03 2023

ΜέΡΑ25 Κρήτης: Δουλεύει υπερωρίες το τμήμα Marketing της «Μητσοτάκης ΑΕ»

Διαστάσεις εμπαιγμού λαμβάνει η επικοινωνιακή προσπάθεια του Κυρ. Μητσοτάκη να επιδείξει «έργα» στο νησί, σύμφωνα με το ΜέΡΑ25 Κρήτης – «Αλήθεια, είδε κανείς την αναλυτική λίστα των 480 έργων που παρουσίασε;», αναφέρεται σε ανακοίνωση…

ΜέΡΑ25 Κρήτης: Δουλεύει υπερωρίες το τμήμα Marketing της «Μητσοτάκης ΑΕ»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Οργανώσεων Βάσης του ΜέΡΑ25 στην Κρήτη, από την επίσκεψη στην Κρήτη «έγινε εμφανές ότι δουλεύει αποδοτικά το τμήμα marketing της «Μητσοτάκης Α.Ε.» εταιρίας. Πώς αλλιώς να σχολιάσουμε  το γεγονός ότι ως έργα για την Κρήτη παρουσιάστηκαν οι επιδοτήσεις που δόθηκαν για την αλλαγή ηλεκτρικών συσκευών ή τα επιδόματα της περιόδου της καραντίνας;».

«Ακόμα και οι προσλήψεις δασκάλων, στοιχειώδης υποχρέωση της πολιτείας έναντι των παιδιών μας, μπήκε κάτω από τον τίτλο 2030», αναφέρει το ΜέΡΑ25 Κρήτης, σημειώνοντας ότι «πολύ περισσότερο οι αναφορές σε έργα που δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε μια υπογραφή αλλά αποτελούν εκθέσεις ιδεών όπως οι ανακατασκευές όλων σχεδόν των λιμανιών της Κρήτης, δείχνουν πως η κοροϊδία δεν έχει τέλος».

«Ακόμα όμως και στα υπαρκτά έργα που περιλαμβάνονται σε αυτό το σχέδιο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Κουβέντα δεν είπε ο κ. Μητσοτάκης για τον αποσπασματικό χαρακτήρα του ΒΟΑΚ που αφήνει εκτός την Κίσσαμο και τη Σητεία αλλά και για τα διόδια που θα υποχρεωθούν να πληρώνουν οι πολίτες ακόμα και μέσα στα αστικά κέντρα», προσθέτει το ΜέΡΑ25 Κρήτης.

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ25 Κρήτης, ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή από το παράλογο και ασύμφορο αεροδρόμιο στο Καστέλλι και κυρίως κουβέντα για την ήδη υποθηκευμένη έκταση του υπάρχοντος αεροδρομίου που δίνεται προίκα στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Επίσης, ο πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στον τεράστιο κίνδυνο από τις εξορύξεις που υποθηκεύουν το μέλλον της Κρήτης, την ίδια ώρα που ο υπουργός Περιβάλλοντος υπόσχεται ότι το 2030 όλη η ενέργεια που χρειάζεται η Κρήτη, θα παράγεται από ΑΠΕ.

«Αλήθεια, τότε τι χρειάζονται οι εξορύξεις; Αλλά και από ποιες ΑΠΕ; Προφανώς με ανεμογεννήτριες φυτεμένες σε κάθε σπιθαμή του νησιού από τις κρατικά επιδοτούμενες εταιρίες ενέργειας των κ.κ. Μαρινάκη, Περιστέρη, Κοπελούζου, Βαρδινογιάννη κτλ.», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ25 κρήτης, πίσω από τις εξαγγελίες και τις φιέστες του κ. Μητσοτάκη, κρύβεται ένα ζοφερό μέλλον για την Κρήτη και για τη χώρα. «Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να υλοποιήσουν τα σχέδια αυτά, όπως ο περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης που χθες πήρε ουσιαστικά και το γαλάζιο χρίσμα, έχοντας ήδη  μετατρέψει την Περιφέρεια σε γραφείο εξυπηρετήσεως των κάθε λογής επενδυτών. Στο πρόσωπό του αποτυπώνεται η πρώτη έκφανση του «μεγάλου συνασπισμού» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ,  που δείχνει επακριβώς την ομοιότητα των πολιτικών προταγμάτων τους», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Για τον λαό της Κρήτης και της Ελλάδας, για τα κινήματα υπεράσπισης του περιβάλλοντος και του δημόσιου χώρου, για τους ανθρώπους που δεν θαμπώνονται από το ιλουστρασιόν αμπαλάζ των Σχεδίων «Κρήτη 2030», 40, 50 και πάει λέγοντας, υπάρχει άλλος δρόμος. Αυτός της ανατροπής και της ρήξης με τους υπηρέτες της ολιγαρχίας».

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon