cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Παράπονα για πεζόδρομους που κλείνουν με τραπεζοκαθίσματα

Πολλά παράπονα δεχόμαστε από αναγνώστες για την κατάσταση που επικρατεί τις νύχτες στους πεζόδρομους των οδών Καγιαμπή, Ζαμπελίου και Γραμβούσης στο κέντρο του Ηρακλείου.

Παράπονα για πεζόδρομους που κλείνουν με τραπεζοκαθίσματα

Τα καταστήματα εστίασης που λειτουργούν εκεί έχουν καταλάβει σχεδόν όλο τον πεζοδρομημένο χώρο με τραπεζοκαθίσματα, με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία όποιος θέλει να περάσει να κινείται, δίχως υπερβολή, με τις μπάντες.

Όπως μας λένε, την κατάσταση αυτή την αποδέχτηκαν όσο ίσχυαν τα αυστηρά μέτρα για τον covid, που οι θαμώνες των συγκεκριμένων επιχειρήσεων αντί να φάνε ή να πιούνε το κρασί τους σε εσωτερικό χώρο το έκαναν έξω. Τώρα όμως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος τα τραπέζια και οι καρέκλες να γεμίζουν ασφυκτικά, και δίχως να τηρούνται οι κανονισμοί, τους δρόμους.

Αφήστε την ηχορύπανση που επικρατεί, η οποία ωστόσο αραιά και που τιμωρείται με κανένα λουκέτο, αλλά κι αυτό σποραδικό σε σχέση με την έκταση και τη συχνότητα του προβλήματος.

Και βέβαια εκτός από την κατάληψη χώρου έχουμε και αιθαιρεσίες, όπως για παράδειγμα παραπετάσματα για τον αέρα που βιδώνονται πάνω στον πεζόδρομο.

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν γιατί το τελευταίο που χρειάζεται το Ηράκλειο είναι με δικαιολογία τον κορωνοϊό να παγιώθούν τέτοιες καταστάσεις…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon