cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Πληρότητες που φτάνουν το 90% τον Σεπτέμβριο στο Λασίθι

Σε μια πολύ δυναμική τουριστική σεζόν εξελίσσεται η φετινή για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου που περιλαμβάνει πολύ γνωστές τουριστικές ζώνες όπως τον Άγιο Νικόλαο, την Ελούντα, τη Σητεία και το Μακρύ Γυαλό…

Πληρότητες που φτάνουν το 90% τον Σεπτέμβριο στο Λασίθι

Ο Σεπτέμβριος σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου Μανώλη Βαρκαράκη, για την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου «είναι σαν ένας δεύτερος Αύγουστος» με τις πληρότητες σε ξενοδοχεία να ξεπερνούν το 90 ή και το 95%.

Οι εκτιμήσεις για την πορεία της σεζόν, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν από τις κρατήσεις, είναι πως και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου η εικόνα του τουρισμού θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ η λήξη της υπολογίζεται μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου.

Επίσης, στις τουριστικές ζώνες όπως η πόλη της Σητείας, ο Μακρύ Γυαλός και το Παλαίκαστρο η κίνηση εξακολουθεί να είναι δυναμική, με πληρότητες που κυμαίνονται σε ποσοστά της τάξης του 60-80%.

Όπως επισημαίνουν οι τοπικοί φορείς του τουρισμού, για την περιοχή φέτος είναι μια πολύ καλή χρονιά που ξεπέρασε την περσινή και πλησίασε τα νούμερα του 2019, ενώ μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη αναμένεται να συνεχιστεί αυτή η εικόνα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon