cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Προεκλογικά πυροτεχνήματα οι υποσχέσεις για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Για υποβάθμιση και απαξίωση που συντελείται εις βάρος των δομών υγείας του νομού Λασιθίου από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ…

Προεκλογικά πυροτεχνήματα οι υποσχέσεις για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου
Το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Προεκλογικά πυροτεχνήματα της κυβέρνησης με σκοπό την ψηφοθηρία, χαρακτηρίζει τις υποσχέσεις της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη, αναφορικά με την ένταξη της επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΝΔ συνεχίζει την υποχρηματοδότηση της υγείας και δεν προχωρά στις λειτουργικές αλλαγές που χρειάζονται τα Νοσοκομεία, ενώ ζητούνται απαντήσεις για την απένταξη της πρότασης για την επέκταση του Νοσοκομείο.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι ενώ η Ευρώπη έδωσε 20 δισεκατομμύρια επιδοτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει διάθεση να στηρίξει το δημόσιο σύστημα υγείας καθώς 2-4% του ταμείου δίνει στην υγεία, όταν χώρες με ανάλογα προβλήματα δίνουν 8-10%.

«Θεωρούμε ότι το κοινωνικό κράτος είναι προτεραιότητα και έχουμε χρέος να μειώσουμε τις ανισότητες, να έχουμε ισχυρή δημόσια υγεία, προοπτική για όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους και τη μεσαία τάξη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon