cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Πρωτοβουλία φορέων για την επίλυση των προβλημάτων του Νοσ. Αγίου Νικολάου

Κινητοποιούνται φορείς και πολίτες για τα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις γιατρών, σε συνδυασμό με την έλλειψη νοσηλευτών…

Πρωτοβουλία φορέων για την επίλυση των προβλημάτων του Νοσ. Αγίου Νικολάου

Επιτροπή φορέων συστάθηκε με στόχο την στήριξη του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει.

Στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής στήριξης του Νοσοκομείου (που προέκυψε μετά τη σύσκεψη φορέων) που έγινε την Τρίτη 14 Μαρτίου, συμμετείχαν ο Δ. Κουνενάκης (τέως δήμαρχος), ο Δ. Μετοχιανάκης από το σύλλογο φίλων ΓνΑΝ, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός η αντιδήμαρχος Βαγγελιώ Φανουράκη, ο καθηγητής κ. Σπανός, ο γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Λασιθίου Κ. Καραταράκης και ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ Γιώργος Μανουσάκης,

Στη συνεδρίαση υπήρξε πρόταση του δημάρχου να γίνει συγκέντρωση για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου πιθανότατα αρχές Απριλίου, πρόταση που έγινε δεκτή.

Επίσης αποφασίστηκε να υπάρξει επικοινωνία με τον διοικητή της 7ηε ΥΠΕ και να προσκληθεί να έρθει στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να συναντηθεί με την επιτροπή για να συζητηθούν τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Τέλος αποφασίστηκε να συνταχθεί σχετικό υπόμνημα, το οποίο θα σταλεί σε βουλευτές, στο Υπουργείο Υγείας, αλλά και τις πολιτικές παρατάξεις.

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ Ηρακλείου

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon