cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Στ. Κασσελάκης – Κρήτη: Εφικτό να προκύψει μήνυμα ανατροπής στις ευρωεκλογές

Την πεποίθηση ότι είναι απόλυτα εφικτό να προκύψει ένα μήνυμα ανατροπής στις ευρωεκλογές εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Κρήτη, και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο όπου περιόδευσε το Σάββατο, ενώ σήμερα θα βρίσκεται στο Λασίθι…

Στ. Κασσελάκης – Κρήτη: Εφικτό να προκύψει μήνυμα ανατροπής στις ευρωεκλογές
φωτο: (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Την πεποίθηση ότι είναι απόλυτα εφικτό να προκύψει ένα μήνυμα ανατροπής στις ευρωεκλογές εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Κρήτη, και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο όπου περιόδευσε το Σάββατο, ενώ σήμερα θα βρίσκεται στο Λασίθι.

Για κοροϊδία σε ότι αφορά τόσο την πορεία των εργασιών στο ΒΟΑΚ, όσο και στη μέριμνα για τις απαλλοτριώσεις των πολιτών, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα το πρωί της Κυριακής, στο εργοτάξιο του Βορείου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης στη Νεάπολη Λασιθίου.

Τον κ. Κασσελάκη στο σημείο, περίμεναν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής που τον ενημέρωσαν για τις πενιχρές όπως είπαν αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις του ΒΟΑΚ.

«Κανείς δεν θέλει να είναι απέναντι στην ανάπτυξη του νησιού και της χώρας, ωστόσο είναι άλλο αυτό και άλλο είναι να κοροϊδεύεις οικογένειες που δε φταίνε και να τις ευτελίζεις με ένα νόμο, μέσω του οποίου δεν παρέχεται ούτε καν η πραγματική αξία της περιουσίας τους» σημείωσε ο κ. Κασσελάκης που πρόσθεσε με επίκεντρο το μεγάλο έργο για την Κρήτη ότι «παρατηρούνται καθυστερήσεις στην ολοκλήρωσή του» και επιπλέον «διπλή κοστολόγηση και διόδια».

Πιο συγκεκριμένα για τα διόδια στο ΒΟΑΚ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφερε: «Όταν έχεις μια πολιτική για νησιωτικότητα πάει να πει ότι δεν βάζεις διόδια» σημείωσε ο κ. Κασσελάκης, προσθέτοντας ότι η Κρήτη ως περιφέρεια, με τη δυναμική της, έχει διαμορφώσει ένα «καλό σημείο εκκίνησης».

Όπως επισήμανε, ο Νομός Λασιθίου έχει «σημαντική γεωπολιτική θέση» και για την άμυνα της χώρας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που του εξέφρασαν κάτοικοι της περιοχής για το ΒΟΑΚ και για το.οτι αυτός σταματάει στον ‘Αγιο Νικόλαο.

Σε ότι αφορά την υγεία στο Νομό Λασιθίου και την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «είναι απαράδεκτο, αλλά είναι μία στρατηγική της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τη δημόσια υγεία» αναφερόμενος και στα απογευματινά χειρουργεία.

Ηράκλειο

Με πολίτες στο κέντρο του Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, που χθες επισκέφθηκε το Ηράκλειο. Μετά τη συνάντηση που είχε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με φορείς, ο κ. Κασσελάκης έκανε βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

Απευθυνόμενος σε συγκεντρωμένους στην Πλατεία του Αγίου Τίτου στο κέντρο της πόλης, ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε για τη θερμή όπως είπε υποδοχή, λέγοντας ότι αυτό είναι που του δίνει δύναμη να συνεχίζει.

(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Σε ότι αφορά τις Ευρωεκλογές, τις χαρακτήρισε σημαντικές, αφού η Ευρώπη όπως τόνισε επηρεάζει άμεσα τις ζωές και των Ελλήνων, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι “χρειάζεται να έχουμε μία Ευρώπη που θα είναι κοινωνική, όσον αφορά τη δημοσιονομική της πολιτική” όπως επίσης ότι αυτές οι εκλογές είναι σημαντικές “καθώς θα καθορίσουν την προοπτική για μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη”.

(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Καταλήγοντας ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι “ο αγώνας μας έχει αρχίσει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Έχουμε μήνυμα, έχουμε κίνημα”. Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνοδευόμενος από τον βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Εθνικής ‘Αμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, τον βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη αλλά και τοπικά στελέχη του κόμματος, συνέχισε τη βόλτα του στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνομιλώντας με πολίτες.

Μετά την επίσκεψη στην πόλη του Ηρακλείου, ο Στ. Κασσελάκης βρέθηκε στις Μοίρες, όπου πραγματοποιήσε ομιλία στην πλατεία δημαρχείου στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού. Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στους συγκεντρωμένους, είπε ότι «δεν είμαστε πιασμένοι από κανέναν, δεν βασιζόμαστε σε κανέναν», ενώ αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες όπως είπε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon