cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Στην Κρήτη ο «θαυματουργός» παπάς (;)

Ο «θαυματοποιός» ιερέας των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού, αυτός που τυφλούς κάνει να βλέπουν μουντιάλ και κουτσούς να τρέχουν Μαραθώνιο ήρθε με “μεταγραφή” στην Κρήτη;

Στην Κρήτη ο «θαυματουργός» παπάς (;)

Το νου σας γιατί υπάρχει περίπτωση να τον φορτωθούμε εμείς.

Ο «θαυματοποιός» ιερέας των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού, αυτός που τυφλούς κάνει να βλέπουν μουντιάλ και κουτσούς να τρέχουν Μαραθώνιο, αυτός που αποπέμφθηκε με απόφαση της Ιεράς Συνόδου και αφού κόντεψαν να τον βγάλουν σηκωτό από την εκκλησία, βρίσκεται ήδη στην Κρήτη.

Μην πάει (ακόμα) στο κακό το μυαλό σας. Ο π. Δημήτρης Λουπασάκης έχει καταγωγή από τα Χανιά και η μητέρα του, που μένει εκεί, είναι άρρωστη και ήρθε να της συμπαρασταθεί. Επ’ αυτού φυσικά λόγος δεν μας πέφτει και περαστικά και γρήγορα να ευχηθούμε στη γυναίκα.

Όμως κάποιοι ψύλλοι στ’ αυτιά μου μπαίνουν και οφείλω να σας ειδοποιήσω, να μην πείτε μετά ότι δεν το ξέρατε. Γιατί μαζί με τον παπά – Δημήτρη ήρθαν, λέει, συνοδεία του και δύο από τους μοναχούς που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν στο θαυματουργό του έργο και ασφαλώς φυσικά θα έχει μαζί του και τον θαυματουργό σταυρό, που όσο και να το κάνεις όλο και κάποια επίδραση θα έχει και «εκτός έδρας».

Δεν ξέρω ακριβώς τα καταστατικά των εκκλησιών Ελλάδας και Κρήτης και αν προβλέπεται μεταγραφική περίοδος (ίσως τον Ιανουάριο) όπως στις ομάδες.

Λέτε όμως, λόγω της καταγωγής του, να έχουμε και εμείς τη χαρά να κάνουμε ουρές σε κάνα ξωκλήσι για να μας θεραπευτεί πάσα νόσος και πάσα ανοησία;

Εκεί να δείτε πανηγύρια μετά…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon