cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Στην Κρήτη ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Στην Κρήτη αναμένεται να βρεθεί αύριο και για τέσσερις ημέρες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης…

Στην Κρήτη ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο υφυπουργός θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς ενώ θα επισκεφτεί περιοχές της ενδοχώρας και θα είναι ομιλητής σε δύο εκδηλώσεις σε Ηράκλειο και Ανώγεια αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη, θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης και τον δήμαρχο Ηρακλείου ενώ το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, και στην συνέχεια θα έχει συνάντηση με παιδιά με εγκεφαλική παράλυση που ασχολούνται με το χορό και τη μουσική.

Το απόγευμα της Πέμπτης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Εκπαιδευτικής Αναπτυξιακής «Πλοηγός» για την τοπική χειροτεχνία.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε εργαστήρια χειροτεχνίας και πολιτιστικούς φορείς στον Ζαρό, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στα Ανώγεια όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε εκπαιδευτική δομή υφαντικής. Τέλος, θα μιλήσει σε εκδήλωση στα Ανώγεια για τον «κόσμο του βοσκού στον Ψηλορείτη».

Το Σάββατο θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου θα βρεθεί σε ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο της παρουσίασης του έργου «Οι υφάντρες της Ελλάδας – Πρώτος σταθμός η Κρήτη» που θα γίνει στο Επιμελητήριο. Στη συνέχεια θα βρεθεί στο Θραψανό για επίσκεψη σε εργαστήρια κεραμικής ενώ αργά το απόγευμα θα επισκεφθεί την έκθεση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Κρήτης, με κρητικά προϊόντα οικοτεχνίας και χειροτεχνίας.

Τέλος την Κυριακή θα επισκεφθεί την έκθεση κεραμικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon