cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Στηρίζουν τις καταγγελίες για τον αν. διοκητή του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες των εργαζομένων για την συμπεριφορά του αναπληρωτή διοικητή, η ΠΟΕΔΗΝ και ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας…

Στηρίζουν τις καταγγελίες για τον αν. διοκητή του νοσοκομείου Ιεράπετρας
Η πόλη της Ιεράπετρας

Την απομάκρυνση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου της Ιεράπετρας, ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, στηρίζοντας τους εργαζομένους που καταγγέλλουν τον αν. διοικητή για καταχρηστική συμπεριφορά και ηθική παρενόχληση σε βάρος τους.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «η ηθική παρενόχληση που υφίστανται οι συνάδελφοι μας στο χώρο εργασίας τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι απίστευτη. Ταπεινωτική συμπεριφορά, άνιση μεταχείριση, προσβολές, απομόνωση, εξώθηση σε σφάλματα, απειλές, άσκηση ψυχολογικής βίας, ανάθεση υπερβολικού όγκου εργασίας σε συνδυασμό με κακόβουλα σχόλια για την δήθεν ελλιπή απόδοση».

«Είναι αδιανόητο τέτοιες συμπεριφορές από διοικητές και κάποιοι πολιτικοί «προστάτες» να καλύπτουν την εκδικητική τους μανία και ανεπάρκεια. Τα έργα «πνοής» που διατείνεται ότι επιτελεί στο Νοσοκομείο έχουν γίνει χωρίς προγραμματισμό, χωρίς εργονομικό σχεδιασμό, χωρίς τις αναγκαίες και απαραίτητες μελέτες που προβλέπονται για τα Νοσοκομεία. Πολλές φορές μάλιστα χωρίς καν να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την αναδοχή των έργων», επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ανακοίνωση στήριξης προς τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Ιεράπετρας με αφορμή τις κατηγορίες σε βάρος του αναπληρωτή διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, εξέδωσε και ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο, με την μεθοδολογία του και τον πρωτόγνωρο τρόπο άσκησης των καθηκόντων του, δεν άργησε η διχόνοια, όχι μόνον εντός του νοσοκομείου αλλά δυστυχώς και στην κοινωνία, ενώ τον κατηγορούν ότι στη θητεία του δεν πήρε ούτε μία χρηματοδότηση.

Τέλος, κατηγορούν τον αναπληρωτή διοικητή ότι σκέφτεται και λειτουργεί για το προσωπικό του πολιτικό μέλλον, ενώ διερωτάται για το ποιος μπορεί να προστατεύει τον αν. διοικητή, από τη στιγμή που όπως επισημαίνουν, όλοι οι αρμόδιοι φορείς είναι ενημερωμένοι για αυτά τα ζητήματα.

«Αυτό που ιδιαίτερα μας απασχολεί είναι η αδιαφορία των εντεταλμένων κρατικών φορέων. Είναι όλοι ενημερωμένοι. Ποιος άραγε προστατεύει τον κ. Καλλιονάκη;» αναφέρει ο Σύλλογος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon